|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Amanthas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Liberetors
Świat: Eternia
Poziom: 94
Poziom mag.: 65
|
![]() Mam taka sprawe
chcialbym poznac kilka miejsc w ktorych oplacaloby sie robic UE(chodzi glownie o exp, ale nie obrazilbym sie gdyby sie to zwracalo w jakims stopniu) chodzi mi dokladnie o cos takiego, ze mamy jakies schodki, czy cos w tym stylu, wchodzimy na gore ue i nic juz nie ma ewentualnie wchodzimy, ue, schodzimy, wchodzimy ue.... a pozniej czekamy na resp i ladujemy sie mana fluidami narazie znam jedno takie miejsce necro quest room wchodzimy do gory, a tam kilka nacro, kilka priestess, vampow, mumi, dsow po jednym ue i ewentualnym dobiciu jakby cos sie nie zalapalo mamy jakies 7 k expa tylko ze bramka jest od 60 lvlu i narazie sie nie zalapuje bo mam 48 masterka jesliby ktos znal podobne miejsca, bylbym wdzieczny za podanie ich tutaj(najlepiej z wytlumaczeniem jak dotrzec i spisem co mniejwiecej mozna ubic) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Demony na edron, Orc fortress....
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() tyle to sie mozna domyslec
chodzi mi o konkretne miejsce z opisem drogi dotarcia i przyblizonymi ilosciami potworkow musze tez zaznaczyc zeby to bylo male pomieszczenie(zeby ue objelo wiekszosc creatur) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ten ponoć quest na ukrytej wyspie na ancient helmet
Tam masz chyba 8 demonów na raz. Bierzesz pare bp of mana fluid i jedziesz z UE ciągle. Hmm... może będzie MPA ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() @down myslisz ze on zsoluje 6 demonow na raz hahahahah boshe noob atack !
Nielepiej zrobic za te manafluidy hmm lub gfb i isc na necro?? na pre godzin fajny exp a loot tez moze okazac sie fajny
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Stary tez mam masterka i jesli ci chodzi o fast exp to najlepiej idz na larvy a za to UE zrob sobie SDki i pozniej z ekipa na Demony... ( ja tak robie i jestem bardzo szczesliwy!!)
![]() A tak BtW... Jak chodzi o Ue to na Ankrahmun za Post npc jest taka dziura z Cave Ratami- mozesz tam spokojnie Huntowac z Ue, tylko uwazaj na combosy cave ratow!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Jaka fatamorgana?
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() zamek elvenbane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() re:Aureliunkunfun
moze cos dokladniej na temat tego zamku co do reszty, to wolalbym jakies konkretne miejsca(tak jak podalem na przykladzie) a nie gdybania typu : "moze orc fortress" to jest dosyc duze miejsce i chyba jednym ue nie obejme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() na lewo od Ab jest zamek Elvenbane przejscie do niego jest podziemne jesli chcesz to na pw ci all opisze co po
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() fakt
nie wiedzialem ze to o ten zamek chodzi ten sie naprawde nie nadaje na ue nie moiac ze wogole sie nie nadaje na expienie na tym lvlu widze ze trudno znalezc takie miejsca a czesto sie slyszy ze jak ekipa idzie na jakiegos questa, to potrzebuje ue makera, bo tyle syfu biega, ze inaczej jak z ue sie nie da wybic |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() O to chodzi, że necro quest room to jest jedyne miejsce jakie znam
jest swietne(z tego co slyszalem) tylko ze to jeszcze 10 lvli zanim bede mogl przejsc przez bramke dlatego szukam podobnych miejsc |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Miejsca ktore moim zdaniem sie nadaja:
triangle tower(chociaz 2 gfb wystarczy moze...) edron cave(lol) spawny demonow(lol) cyclopolis miejsce z behemotami(taktyka: schodzisz po schodach, walisz ue i wracasz pozniej stawiasz parcele przy drugim koncu platformy, schodzisz na nie walisz uei wracasz na gor,pozniej znow na schody i tak do skutku. glowna komnata behe questa(chociaz sam raczej tam nie dojdziesz...)
Pacc>Azura>Kazordoon>Elite Knight>71lvl->85/83->6mlvl Ostatnio edytowany przez iglarf - 17-02-2005 o 22:01. Powód: Pomylily mi sie wieze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
gdzies widzialem screena ta tibii.de, jak ziomo tam zlazl. jezeli tam sa gobliny to niech ktos to udowodni kreca filmik ![]() ja twierdze ze tam sa demony ![]() @edit ok, sorki, popytalem wiec sie poprawiam. tam sa gobliny i dowiedzialem sie ze ktos kiedys dal link do screena z tymi goblinami xD jezeli mogl by ktos mnie na ten screen nakierowac, to bardoz prosze ![]()
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez CzOpKeRs - 17-02-2005 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() re iglarf:
thx za info nie bardzow wiem gdzie jest triangle tower i co tam za stworaki sa wiec jak bys mogl to podaj cos blizej co do beho to bedzie trzeba wyprobowac niestety pokoj od questu poza zasiegiem - too low lvl :/ |
![]() |
![]() |