|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hej jestem nowy na forum... Od miesiąca gram w tibie... Od pewnego czasu jestem na mainlandzie...
Pewnego dnia się przyczepił do mnie pewien gościu ( serv: Pythera, miasto: Thais, jego ksywa: Divine Cross ) ... Każe oddawać pieniądze, i rzeczy... Straszy nietylko mnie... Straszy wszystkich że są hunted, że mają zgona... ![]() Co ja moge zrobić?? (pomocy ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Nie boj sie..to lol jest..ma tylko 15 level..nic ci nie zrobi..tylko szybko exp..bo moze byc tak ze ty bedziesz mial 20 lvla on juz 35 lvl i moze byc wtedy kicha..a jak go przegonisz w levelu to juz sie przestraszy...taki jest moj sposób na low lvl'e
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak cie zabije bezpodstawnie, to możesz poinformować GMów (ctrl + r) o łąmaniu zasad. Możesz też dołączyć do gildii. Razem zawsze bezpieczniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() NIe zapominaj że "PK is part of the game", czyli krótko mówiąc gdy abije RaZ to g**no zrobisz
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() Supcio... A kim są ci tajemniczy Gmow'ie o tajemniczym skrócie Ctrl+R ? ![]() Co to daje? Jeżeli ktoś mnie zabije bezpodstawnie to dostanę odszkodowanie lub coś? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() GM - GameMaster, są to członkowie CipSoftu (nie tylko) którzy sprawują żeby nie łamano zasad regulamijnu Tibii. Jeżeli ktoś cię zabije bezpodstawnie ot, tak to możesz zgłosić to na kanale CTRL+R. Piszeż że ten i ten zabił tego i tego, dlatego, że i możesz przysłać fotkę. Ale gdy nie masz PACCa to w 99% nikt nie odpowie, a posiadając PACC w 80% ktoś odpowie. Jeżeli GM Ci odpowie i potwierdzi zgłoszenie możliwe, że winowajca dostanie bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() taaa jasne no to nie wiem jak ci on pomogl ja kiedys tak powiedzialem taka była rozmowa:
JA: hello im with 1 problem GM ![]() JA: becase 1 man want to rook me i didn't do nothing GM:sorry i can't help you Cya Cos w tym stylu bo troche gadalismy i mialem paca odrazu mnie zignorował... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() e, no to sory... to w końcu co mam zrobić? bo opierdzielil mnie z przedmiotow juz... wolalem stracic przedmioty niz skile...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() o boze.... nie oddawaj mu przedmiotow nie plac i przede wszystkim nie boj sie!!!
to jest jakis noob, wydaje mi sie ze szanse ze cie zabije prawie nie istnieja koles bedzie sie bal white skulla (tylko przypadkiem mu party nie daj) jest pelno takich ludzi ale to kompletne lole, dzieciaki ktorym sie nudzi (mocne tylko w gebie) i wiesz co bym zrobil na twoim miejscu..... potrenowalbym mocno zeby byc lepszym od niego i zabilbym go za wszelka cene... za to ze jest takim noobem
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Takie rzeczy sie zdarzaja... Mnie tez taki lol przesladowal. Muwil ze mnie shakuje itakie tam. Dalem mu ignora i po sprawie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() lol 15 lvl sam bym go straszyl i wyludzal ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Jeśli Cie zabije to zgłoś to do GM (game master). Wystarczy że naciszniesz Ctrl+R. Ale nie rozpisuj się "hi" itp. itd. tylko tylko tak : " Imnię klola Kóry posłał Cię do Zeusa a potem was killed me a po te swuj nik. (oczywiście musisz byc na 100% pewny że mu nic nie zrobiles np buhnoles lootbaga albo sumona rozwaliłeś)I GM na jakiś czas zablokuje mu użytkownika. Oczywiście jak Cię wysłucha (on ma 100 tego typu zgłoszeń). A jak go zablokuje a potem ten kolo już będzie mugł wejsc na tibie to będzie Ci groził przezywał i się pluł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Też tak kiedyś miałem, koleżka miał palka na 12lvl i mnie straszył. Po jakimś czasie spotkałem go a miałem chyba 3x większy lvl niż on i bez wahania go zaatakowałem... i zabiłem. I miałem skulla na 15min, ale co tam. Satysfakcję miałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() po pierwsze... nie płać
po drugie... nie oddawaj itemków ![]() po trzecie... nawet nie gadaj <no chyba że chcesz go zabić, to można sobie podyskutować po dżentelmensku przed walką ![]() po czwarte... nigdy nie daj sie zastraszyć <bardzo możliwe że w późniejszym czasie będzie się "to" za tobą ciągnęło (tzn."zapłacił raz, zapłaci i drugi... ![]() pozdrawiam ps. nigdy nie płać ![]() pps. pomijam takie rzeczy jak to że mogłeś komuś kiedyś coś buchnąć i teraz właściciel sie upomina <ale to tylko nóby tak mają, więc chyba nie Ty ![]() Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 18-02-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7