|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Witam,
zamieszczam filmik z hunta w jednej z krypt na celeście http://members.lycos.co.uk/nexycomunicate/wtf.*** zamiast *** napiszczie rar Zapewniam, że razem z filmem nie jest spakowany żadnego typu keylogger, wieć prosiłbym o nie pisanie postów typu "nie sciągajta od tego deblila bo on hakować chce was". Jeśli boisz się ściągnąć poporstu nie ściągaj. Ekipa: Arkus Numbdore [28lvl - Knight] Di'core [29lvl - Paladyn] ~movie maker~ Topaz Edenu [28-29 lvl - Sorcer] (ja) a tutaj film w rec jak coś =P a tutaj link do mojej stronki gdzie znajdziecie więcej filmów jak i screenów: http://ring-wraiths.blog.pl pozdro, kr3tu Ostatnio edytowany przez Spikey - 16-02-2005 o 17:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Vura Soth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Cool jestem pierwszy: )
Fajny film. Pokazuje gdzie co i jak w kryptach. Bardzo sie przyda tym którzy chcą się tam wybrać. A co do Mentala II nie boj dupy. Rada na przyszlosc Mental:Otóż jak keylogger bedzie w rarze to bedzie to plik ****** ale muisisz najpierw go uruchomic, jak nieuruchomisz to sie nic nie stanie. Nie pytaj sie glupio bo winrar sluzy do zmniejszenia pojemnosci pliku<lol2> _________________________________ ~In perpetuum, frater, ave atque vale~ Ostatnio edytowany przez Angel_Deserve_To_Die - 16-02-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mhm, masz rację
na lycos nie w ten sposób... więc tutaj tutorial jak ściągnąć film: 1. wchodzimy na strone http://ring-wraiths.blog.pl 2. szukamy działu filmoteka po lewej stronie 3. odnajdujemy film, który nazywa się "Gorący hunt w krypcie [Di'core]" 4. klikamy prawym przyciskiem na link i "Zapisz element docelowy jako..." 5. ściągamy do katalogu, gdzie chcemy Przypominam, że film jest w spakowany w WinRAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Archiwum jest uszkodzone
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hmmmmmmmmmm,
mówisz o Archiwum na blogu? ... moim zdaniem działa całkiem nieźle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() Srry spikey ale ja nie sciągam czemu dałeś w rar. nie w rec.Jak dasz odpowiedz sciongne.
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
![]() nie działa mi... ściagnąć się nie da
Ostatnio edytowany przez Takie Sobie Coś z Julery - 16-02-2005 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() film w rec dla właśnie takiego czegoś z julery, którzy nie umieją czytać tego co napisałem w poprzednich postach
Krypta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara