|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Kilka tematów niżej (aktulanie jest to pierwsza strona tego działu na dole, ale wiadomo że to sie zmienia) masz taki temat więc po co zakładać nowy ? Nie można najpierw przeglądnać forum lub użyć opcji szukaj. Szczególnie, że już były duble takiego tematu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() no wlasnie nie mogleś po prostu zajrzec troszke nizej to sie staje nie do wytrzymania istna plaga ( a z reszta co mnie to obchodzi, moze chce troche pomoc modkom )
![]() wejdz tu postaram sie cos jeszcze z ludzi wyciagnac na ten temat http://www.tibia.pl/thread.php?threa...35e3d1027fdafa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Lagi....FAKT tez mialem ten problem szczegolnie wieczorem ale teraz kiedy gram w Tibie wylaczam wszystkie programy i jest COOLL(chociaz wieczorkiem jest jeszcze maly lagg).Ogolem jest spoko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() widzialem ten temat nizej ale nie wiem po co te ip
co bym mosial zrobic z tym |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() na lagi nie ma rady
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To zależy nie tylko od łącza, ale także od ilości ludzi na serwerze.
Im więcej luda tym wiadomo bardziej jest serwer przeciążony, więc gra coraz gorzej działa = są lagi.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() dobrze mowicie ze to od lacza ale jak ma sie IP ( i port tibi ) to admini waszych laczy moga jakos to zrobic zeby lag nie bylo nawet poznym popoludniem tzn. jesli wasz admin pokombinuje tylko cos z portem tibi lagi sie zmniejsza a jesli damy mu port tibi i IP tego serva na którym gramy to lagi powinny zejsc do takiego stania ze juz nie powinny nam zagrazac przy niebezpiecznych akcjach w tibi ( jednak nie wiem czy zupelnie znikna )
A teraz wam powiem jak to trzeba zalatwic z adminami waszej sieci ( ej docencie moja robote ) Wiec tak idziesz do obslugo klienta czy gdzies tam ( koniecznie z rodzicem ) albo zadzwon na telefon do nich i wyglos cos tekiegi wiec powiesz ze ( niew iem jak to zaczać ) ale cos w tym stylu ze rodzice kupili wam internet tylko z tego powodu ze nigdy nie macie ( ta spółka ) odlaczen i problemów z i to byj jedyny powód dlatego ja wzieliscie iteraz tylko prosicie zeby admin waszej sieci dokonał pewnych zmian w zwiazku z tibia zeby nie bylo lagów ( tylko jak ?( ) ale admin powinien wiedziac to mu powinno zajac chyba troszke casu ale nie wiem i po klopocie ( ja juz swoich rodziców o to prosze zeby tak zrobili zeby sie udalo i zycie bez lagów znaczy tibia bez lagów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() @up: qpa prawda
"I Admin dupa, gdy z routera przegowego QPA" "I Admin dupa, gdy połączeń kupa" To tyle z mojej strony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta