|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Czesc! Mam 51 pallka i mam problem z n00bami. Nie znam zadnego z nich nawet nie widzalem i do mnie piszo i sie cho kumplowac od tego momentu jak nabilem 50 lvl. Nie wiem czy to jakas legenda o mnie czy mnie wszycy lubio czy poprostu to normalne jak wkraczasz w wieksze lvle.... Czy wy ludzie o podobnych lvlach do mojego macie takie problemy z debilami? Bo mam zamiar ich huntowac jak nie zamknol japy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja mialem zaledwie 33lvl i juz mialem mnostwo "przyjaciol" na lvlach ponizej 15.
Taka natura nOOba
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() sory ale moim zdaniem po 1 temat jest idiotyczny po 2 sie podniecasz ze masz 51lvl i ze wogole ktos chce z toba rozmawiac...daj ignora a nie robisz afere na pol kraju ze jakis newbie do ciebie pisze...
![]() |
#5 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
2) Napewno cała masa legend o tobie krąży. 3) Postaraj się aby twój polski był zrozumiały dla Polaków.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |