|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() os jakis 26 godz nei moge wejsc na kato ciagle pokazuje sie napis napoczatku zle haslo pozniej konto zablokowane na 5 min a jeszcze pozniej konto zablokowane na 30 min. sprawdzalem tez na tibia.com i jak wpisuje to pisze ze kato zablokowane na 5 min. Napewno wpisoje dobre haslo bo mam zabisane na kapie i na kartce ^^ plx help !!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Ale poprzekręcaleś słowa, ledwo zrozumiałem
![]() ![]() ![]() PLZZZZZ Nigdy więcej takich tematów!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Nie chce mi sie pisać tego samego kolejny raz.
Jak nie rozumiesz po angielsku to użyj słownika. Cytat z Tibia.com>Guide>FAQ: "I have received the message "Account disabled for five minutes". What does that mean? To protect your account from hacking attempts you cannot log into your account for five minutes if an incorrect password has been entered five times in a row. Simply try to log into your account once this waiting period has passed. Please see the security hints to find out how to protect your account from hacking. If you have forgotten your password or a if a hacker has changed it, please use the Lost Account Interface to get back access to your account."
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() muj kumpel mna tak samo i na 100% wpisywal dobre haslo
i ma to od dziejszego rana |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() jzu mi dziala ale zeczemiscie miale hacka :/ to byl jakis noobobrobim mi mojego przyszlego druida co na rooku jest lol co za noobb hahah noby sa na tym swiecie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Wiesz jak hacker cie hackuje to dostaje twój numer konta i hasło więc przeważnie nie wie co to za postać, jaki ma level, profesje, nie wie nic. No chyba, że jest to zaplanowany atak na konkretną osobę.
Jak wpisujesz hasło, które jest "dobre" i wyskakuje Ci, że jest złe .. to znaczy, że jest złe ! 1) Albo ktoś ci zmienił hasło; 2) Albo zapomniałeś swoje .. @down: Jak mu hacker zmienił hasło a ten dalej będzie wpisywał swoje stare i czekał, że może się uda to się nie doczeka do us****j śmierci. Lost Account Interface - niech sobie zmieni hasło na nowe
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 17-02-2005 o 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() kumepl ma tak dalej
![]() 17 knajt crown seta i dobre skiel 68/68 i dalej postaci nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
Zastanow sie kogo na tym forum intersuje co stracil twoj kumpel @topic jest tez taka mozliwosc ze jest masz neta przez siec to prawdopodobnie macie jedno ip (cala siec) wiec moze jakis inny kolega zablokowal ci ip a ty nie mozesz tego z niego korzystac?
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Sprawdzcie czy jak wpisujecie haslo to nie macie wlaczone go capslocka.....
![]()