|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Pandoria jest światem zdominowanym przez szwedów i polaków. Najmocniejszą guildia jet Basic, jej członkami w wiekszym stopniu sa szwedzi, ale także ludzie innej narodowości. To z pewnościa nie zadowala polaków, wiecznie chcacych być najlepszymi, no i dobrze
![]() Temat troszke ucichł, ale znowu powrucił, poniewarz wiele osub zostalo zabitych przez szweduw, dla których pekowanie jest pewnym rodzajem rozrywki. Sam tego doświadzczylem gdy wyższy lvl sorc kazal mi wyjśc z zajętej przezemnie wcześniej jaskini, przyczym strzelał do mnie hmm i blokowal wyjscie. Oczywiście padlem. Takich przypadków jest wiecej, co wyraznie drażni polaków, którzy coraz cześciej mówią o wojnie. Są plany aby wojnę rozpocząc na początku wakacji, wcześniej się do niej przygotowując. Lecz jak wcześniej powiedziałem wymaga to organizacji. Temat ten jest jakoby zapoczątkowaniem dyskusji, która ma za zadanie określenia stanowiska, najlepiej większości polaków grających na Pandorii. sry za błedy ort ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wiesz Polacy Zawsze chcą być najlepsi a (kto niechce
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nawet 8 lvl nie wyganiam, jeżeli sobie expi. Problem jest w tym, że szwedzi (sa wyjątki) pisza l"LEAVE NOW" i czestuja cie hmm a jezeli mówisz że za 10 min kończysz to cie juz z sdekuw bije i blokuje wyjście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Smith warrior czyli ja między innymi wczoraj na game-chacie próbowałem przemówić ,że wojna nie jest potrzebna nikomu. ALe kilka głupich osób poprostu wchodzi do gry żeby tylko powyzywać szwedów.
Wolałbym pandorie bez wojny !! !! !! Ale jak coś to na wakacjach pomoge ![]() Ostatnio edytowany przez dragono - 17-02-2005 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też wole aby wojny nie było, ale coto za przyjemnośc grania, jeżeli jesteś cały czas tepiony tylko dlatego że jesteś słabszy i nieznasz osób które mogły by ci pomuc!! Narazie jest to tylko początek, zaczyna się dośc łagodnie ale mam uzasadnione powody aby sie obawaiac tego co może być za pare tygodni albo miesięcy.
Niechce też aby ktoś traktował ten temat jako zachęte do wojny, ale trzeba poważnie rozpatrzyć taki scenariusz i wolałbym aby to była otwarta dyskusja. W przeciwnym razie może to doprowadzić do chaosu, którego chyba nikt niechce. Powstaną zamknięte grupy które będą decydowały za wszystkich i to może doprowadzić do wielu nieszczęść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Niemam zdania
Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 18-02-2005 o 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() ![]() Nie będe podawał ksywki, bo nie wypada bez zgody ![]() 12:43 <on>: you have to leave 12:44 <on>: i hunt in this cave and skapy hunt down at soldiers 12:44 Dragon of Darkness Pandoria: ok 12:44 Dragon of Darkness Pandoria: i leave 12:44 Dragon of Darkness Pandoria: buy its your cave?? 12:44 Dragon of Darkness Pandoria: all can hunt there 12:45 Dragon of Darkness Pandoria: =/ 12:45 <on>: yepp 12:45 Dragon of Darkness Pandoria: =) 12:45 Dragon of Darkness Pandoria: swe??pl??br?? 12:45<on>: swe Grrrrrr Ostatnio edytowany przez Darkness Dragon Master - 18-02-2005 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Legionowo
Imię: -
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Ludzie pomyślcie troche... teraz najlepszy z szwedów ma około 60 levela, a najlepszy z polaków około 40. Z tym, że każy szwed ma powyżej 50 levela, a polaczków lvl 25+ jest około 10
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Rush jeżeli chodzi o mnie to ten temat to ma być w stylu "sutry" wzywającej do boju wszystkich polaków na Pandorii. Do jeszcze ciężych
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Darkness Dragon Master - 18-02-2005 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do Pandori to sie niewypowiem bo niegram na tym serwie o ile wogule gram co sie ostatnio żadko zdarza. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Hehe wszyscy Polacy na Pandorie ! xD a co do tej wojny to se tez chyba zrobie postać na pandorii xD i bedzie troszke rozrywki XD
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Legionowo
Imię: -
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Willy, jak chcesz grać na Pandorii tylko dlatego żeby mieć rozrywke z wojny to lepiej nie graj...
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() ktoś był 1 i zajmuje cave z soldkami etc i bardzo dobrze!! pozatym ja wyganiam każdego który wchodzi do kopalni z soldkami gdzie ja hunce (arcania)i ja pa bym tego nie nazwał każdy zajmuje tombsy kopalnie itp itd i jest dobrze a na arcanii już były 2 wojny i jest 2:1dlaczego 1 skoro tylko 2 wojny bo w 1 szwedzcy gracze wygrali wielką bitwę a potem dostali ;p
i jest pokój |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ech...Ja nie gram na Pandorii i cale szczescie.
Ale wnioski z dawnej juz wojny pol-swe sa raczej kiepskie, my jako polacy dostalismy oklep jakich malo, a z innych swiatow [nie wszystkich] tez mi wiadomo ze polacy w wojnach dostaja baty od szwedow, coz sa lepsi [nie wszyscy, wiadomo ze noob'y sie zawsze zdazaja] i nie ma co tego ukrywac. To samo tyczy sie Was - chcecie wszynac wojne z najlepszymi, a potem sie skarzycie ze dostaliscie oklep od Szwedow... Pozdrawiam, i zycze Wam zeby zadnej wojny nie bylo T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() nie chcemy żadnej wojny na Pandorii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() dla mnie wojny na tibi to głupota a szczegulnie wojny pomiedzy narodowościami, bo i po co sie lać i ryzykować strate lvl a z wizji lokalnej wiem że high lvlom jakoś nie śpieszy sie do walki a leją sie zazwyczaj noby, wracajac do wojny wojna jest wojna minie jak zbanuja kilku graczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Ja już się przygotowuje na pandorii, skille 73/65 25 level na wakacje w wojnie pomoge, bo mnie wkur.wia ich PA... Ale w sytuacji "czy chcesz wojne" odpowiem: NIE!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() @ Elfret*
Omfg, pewnie jestes 1 z tych noobkow ktore pisza te bzdury na trade-.-, chcesz wojny a jak dojdzie do niej to s*******isz do depo, hmmm, chyba to co sie dzieje na Pandri to wiesz tylko z plotek ![]() @pawelekthedruid Nah, nie chodzi o to, nawet jak ty jestes pierwszy to i tak Indeptency(dawne basic) cie wy*******a. btw. cale Indeptency robia sobie tylko jaja z ludzi na pandori, grozac im huntem itp. , mi grozili juz (hoho z 5razy? ![]()
![]() |
#20 | |||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |