|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam Chiałbym się podzielić wrarzeniami i zdjęciami z mojego pierwszego gs hunta prosze o koment.
W huncie uczstniczyły 2 osoby : -23 sorcerer (Zuxifena) [JA] puzniej dołónczył do mnie - 31 Knight (Grabarzyk) Pierwszego Gs-a rozwaliłem sam poszlo 8 SD ![]() Drugi był już z blokerem tyle że bloker mugł statnąć trohe dalej tak aby mnie gs nie walił .... -.- ![]() To ciągle ten drugi ......... ![]() Za to trzeci okazał się klapom :/ wpadlismy na pomysł aby statnąć tam wyrzej że bloker tak bloknie gs że on do mnie nie dojdzie ale bloker zle stanoł i po dwuch sd gs rzucił sie namnie a że nie bylo tam dziury do kturej można by sie showac .... Ale cudem dałem rade waliłem po omacku po klawaiturze szukajać po hotkeyach Magic Shielda , i naparzałem w gs z SD jednocześnie. Po exurce vitce z ostatkuw many GS ciągle żył a mi został ostatni SD, Naszczęsice cudem udało mi się i padł ![]() ![]() Loot z całej wyprawy to : 119gp i 2 stell helmety a straciłem 20 mana fluiduw i 24 SD ![]() ![]() Pozdro Prosze o komenty ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ssy calkiem, calkiem. Troche nieoplacalne, ale coz. Btw szkoda, ze z gsow nie wypada slownik ortograficzny, bo tobie by sie przydal (cuż, trohe)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Cóż z wstydem przyznam że jestem dyslektykiem (z polskiego nigdy nie dostałem wiencej niz 3 :/ )
Następnym razem postaram się sprawdzać błędy w Wordzie ![]() A co do akcji warto jeszcze wspomnieć że jak ostatni Gs padłto mialem około 50 hp silnie mnie truło gdyby muj bloker nie byl porządnym gosciem i mnie nie uhnoł .......... ![]() ![]() ![]() Pozdro. |
![]() |