Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-02-2005, 09:14   #1
Mati5
Guest

Domyślny My First Gs Hunt

Witam Chiałbym się podzielić wrarzeniami i zdjęciami z mojego pierwszego gs hunta prosze o koment.

W huncie uczstniczyły 2 osoby :
-23 sorcerer (Zuxifena) [JA]
puzniej dołónczył do mnie - 31 Knight (Grabarzyk)

Pierwszego Gs-a rozwaliłem sam poszlo 8 SD

Drugi był już z blokerem tyle że bloker mugł statnąć trohe dalej tak aby mnie gs nie walił .... -.-

To ciągle ten drugi .........

Za to trzeci okazał się klapom :/ wpadlismy na pomysł aby statnąć tam wyrzej że bloker tak bloknie gs że on do mnie nie dojdzie ale bloker zle stanoł i po dwuch sd gs rzucił sie namnie a że nie bylo tam dziury do kturej można by sie showac .... Ale cudem dałem rade waliłem po omacku po klawaiturze szukajać po hotkeyach Magic Shielda , i naparzałem w gs z SD jednocześnie.
Po exurce vitce z ostatkuw many GS ciągle żył a mi został ostatni SD, Naszczęsice cudem udało mi się i padł

Loot z całej wyprawy to : 119gp i 2 stell helmety a straciłem 20 mana fluiduw i 24 SD No cuż czego to sie nie robi dla odrobiny adrenaliny
Pozdro
Prosze o komenty
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2005, 09:20   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ssy calkiem, calkiem. Troche nieoplacalne, ale coz. Btw szkoda, ze z gsow nie wypada slownik ortograficzny, bo tobie by sie przydal (cuż, trohe)...
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 09:34   #3
Mati5
Guest

Domyślny

Cóż z wstydem przyznam że jestem dyslektykiem (z polskiego nigdy nie dostałem wiencej niz 3 :/ )
Następnym razem postaram się sprawdzać błędy w Wordzie
A co do akcji warto jeszcze wspomnieć że jak ostatni Gs padłto mialem około 50 hp silnie mnie truło gdyby muj bloker nie byl porządnym gosciem i mnie nie uhnoł .......... .
Pozdro.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania