|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ej nie mogę znaleść na tym forum tematu jak zapłacić PACCa kartą kredytową. Jeśli coś takiego było, a na pewno było to podajcie mi linka bo nie mogłem tego znaleść. Serialnie, nie moge tego znaleść. Plx podajcie linka.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Szukaj
karta platnicza plx ?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() @up
Ahh... wiesz tak z pośpiechu ![]() Ej no nie moge znaleść. Wpisuje co się da: karta kredytowa, karta płatnicza, pacc, ale zawsze pokazuje jakieś pytania co do tego albo jakieś problemy. Daj ktoś link i będzie po kłopocie.
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 17-02-2005 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Sulechów City
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() no coz... ja jakos znalazlem... wystarczylo wpisac +pacc +karta i wystarczylo... no ale niektorym sie nie che pomyslec... ale to juz nie moja wina i nie moj problem...
![]() |