|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Witam mam pytanie, dziś dostałem do zabawy alcatela ot311 chcem go naprawić to może się opyli i będzie do skarbonki( ale miejsza o to)
mam taki problem... używam go sobię normalnie... a tu BAH wyłancza się "/ włanczam używam i znowu to samo -.- mam pytanie... co mam zrobić żeby się nie wyłanczał czy mam go rozebrać i wyczyścić styki bateria><telefon?? aj nid halp!!!!!!!1111111! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() a jest naladowany ?
moze bateria z***ana
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tam mam nokie 3510i i jak mi cos nie dziala to 2 razy o sciane i loozik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale looknij czy batreria naladowana czy nie. Moze bateria stara jak swiat i pokazuje ze ful naladowana a w rzeczywistosci spsuta, mozliwe ze cos ci nie laczy telefon z bateria (tez tak mialem ale o sciane i dziala ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Alcately to jedne z najgorszych telefonów komórkowych. Są nietrwałe, szybko się psują.
Ja miałem taki przypadek, kiedy dostałem alacatela ot501. Bateria NOWA, telefon też sprawny. Okazało się, że po tygodniu używania betrii pękły w niej styki (tak, w baterii). Trzeba było rozbierać baterię i lutować w niej układ. Możliwe, że z Twoim telefonem jest podobnie. Jeśli to nie wina baterii to prawdopodobnie oprogramowanie. Najlepiej by było, gdybyś dokładniej opisał chwilę wyłączania aparatu - pojawia się jakiś komunikat? Coś piszczy? Ekran po prostu znika czy może robi się czarny i powoli się rozjaśnia? Opisz dokładnie. Nie widząc przypadku bardzo trudno jest zdiagnozować usterkę.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() bateria ma z miesiąc nie więcej :/ telefon poprostu wyłancza się jak przyjdzie sms, ktoś zadzwoni... (chyba wacam do mojej 3310 to jest nie zdarty telefon
![]() |
![]() |
![]() |