|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() OMFG, a ja mam line i za to ekipa na isarze zrobila anihilatora. Najlepiej sprzedaj uhy i nie bedzie miala powodu dac ci hunta za uhy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
On@ takich ludzi nie bierze sie powaznie! zyj normalnie i sie nie przejmuj!
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Trzebinia
![]() |
![]() Stary takcy ludzie to są n00by. Napiszą Ci hunted a ty sie przerazasz. Jeżeli uh'y były by powodem do huntowania to 90% charów w tibii byłaby hunted. Więc radze się nieprzejmować takimi gosciami.
Pozdro Dene de'Lar.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() przypomnialo mi sie ze mam inna postac i protektoruw na h lvlach od gilidi nie powiem jakiej i gosciuwka w gacie narobila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Jak nie chcesz aby ktoś cię zabił to sam się zabij wcześniej. Polecam sie zRookować tam będziesz wolny od PK.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |