|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Tyle musiałem czekać aż zrobią z serwerem!
i co, co oni zrobili??No powiedzcie mi, co oni takiego zrobili?! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Zmniejszyli lagi, czestotliwosc kickow i byc moze naprawili jakies bugi, o ktorych nigdy nie slyszelismy. Jakby mieli dodac jakis nowy swiat, czy nowy teren, lub nowe potwory, to by wlaczyli test server na kilka dni przed update.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Lol jeżeli zmniejszyli lagi, to chyba omineli rubere, nadal jest beznadziejnie...
od 15.30 cfull serv i cieżko wejsc.... ale nic nie odkryłem, żadnych zmian, oprócz (podobno) zmiany ilości możliwych błedów w wpisywaniu hasla itd, teraz cie blokuje na 5 min, chyba po 5 bledach czy cos takiego.. sprawdźcie sami =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() CIP-y gowno zrobili! Lagi i kicki sa wieksze i czesto wystepuja. Moim zdaniem niepotrzebnie wylaczali serwery. I tak nic nie dalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dało to , że sobie nie pograliśmy bo zachciało im sie sciemniac ze cos tam niby robia a co do lagów na lunie... ja nie widze różnicy....
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() hmm C I Py na pewno nie wyłączyli wtedy serwow od tak sobie... na pewno mieli ku temu ważne powidy bo dla nich tez to nie jest kożystnie (nie jestem pewien czy w tamtym serwer off ale przy większych off c i py nie zarabiaja bo paccom nie zchodzi dzien w ktorym trwały prace) więc nie chrzańcie tutaj że to dla żartu
druga sprawa nie widać zmian? na pewno są lagi są takie same.. popatrz na to ze strony optymisty "może gdyby tych prac nie było lagi były by jeszcze większe?" kto wie kto wie...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Panie jackiew.
Nieladnie jest podrabiac moje logo ![]() jest mi bardzo przykro z tego powodu i mam nadzieje ze zostanie zmienione!!! a co do tematu do wiele wiele bugow z poprzedniego updata.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Cytuj:
tak zmniejszyli lagi i juz nie ma kickow.od tego "UPDATE" nie mialem ani jednego laga
![]() |