|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Nicku nie da sie zmienic(zalezy jakiego na forum czy w tibi
![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2004
|
![]() z tego co wiem to sie da zmienic nick!!!nawet bez przekonywania GM !! koles zmienil i na liscie vip-ów sam mi wszedl jego nick !! tylko ,ze nie potrafi mi wytlumaczyc jak on to zrobił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() jak dostaniesz bana w tibi to wtedy chyba mozesz zmienic nie nie nie nie da sie chyba ze na koncu masz napisany panstwo np: Bartek-polska to wtedy mozesz zmienic
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ktory to juz temat o zmianie nicka, czy Wy nie potraficie nacisnac przyciusku szukaj i wpisac slowa kluczowego??
Nie można zmienic nicka, tibia to nie chat. Jedyną możliwością jest tak zwany Namelock, ktorego dostajesz od Game Mastera i to tylko wtedy kiedy twoje imie/nick łamie którąs z nizej wymienionych zasad. Cytuj:
Cytuj:
Jeśli uda Ci sie dostac namelocka to logujesz sie na stronie www.tibia.com na swoje konto i tam masz mozliwosc wprowadzenia nowego imienia. Temat zamykam.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |