|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cachero zbanowany. Naprawde mi go szkoda bo napracowal sie w 100%. Tak o przydreptal sobie GM i nagle:
15:57 Guido on Calmera: hmmm 15:57 Guido on Calmera: bad news 15:57 Cachero: ? 15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico! 15:58 Cachero: who? 15:58 Xamun: o_O 15:58 Cachero: 0.o 15:58 Avrill: O.o 15:58 Guido on Calmera: bye 15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation. 15:58 Cachero: ? 15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/ 15:59 Xamun: OMg 15:59 Hegexom: wow 15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat @Edit: No Coment ...... Gremlin sie przyczepil niechce wymowki ale pisalem tego posta po nieprzespanej nocy bo mam Ferje sry Grmlin P
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 23-02-2005 o 20:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Drake Deadmoon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Broken Dreams
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Poprostu Bubble boi sie konkurencji i tak wyszscy wiedza ze ryckiem grac to nie sztuka a magiem to sztuka szczerze on pojedynek z bubble i tak juz wygral bardzo chetnie wlaczam sie do akcji by pomoc Cachero tylko pytanie jak nie mozna posadzic gmow o to mozna jedynie sie zwrocic do senior gma lub goda lecz to trudne zadanie mam nadzieje ze jak Cachero minie ban wezmie bubble malym palcem
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hmm. Wg. Mnie Guido ma rację. GMy rzadko się mylą, ale mają swoje sposoby. Poza tym Bubble gra o wiele dłużej od niego, czyli wygląda to tak, że Cach~ nie ma życia w RL...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() CIPsoft nie chce zapewne, żeby ktoś Bubble przegonił, więc robi problemy....
Szkoda mi go, bo według mnie Bubble to n00bek... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Barlinek / POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi też szkoda ;/...
A tak wogóle to on dostał bana na zawsze czy na 30 dni czy jak ? Hmmm
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() @ up:
Nom jest zbanowany do 24.03.2005 czyli 1 miesiąc... |
![]() |
![]() |
#7 |
Master Alucard
|
![]() Czyli wróci
![]() ![]()
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Po pierwsze, autor tematu zamiast interesując się Cachero powinien poczytać słownik ortograficzny bo takie błędy jakie porobiłeś to zdarzają się w I klasie podstawówki.
Po drugie, myślę że rzeczywiście robił SA. Co do różnych adresów IP, zgodzę się iż można mieć dynamiczne IP, ale to IP zawsze będzie z pewnej puli, nie wiem czy wiecie, ale można sprawdzić pochodzenie danego IP (stąd wykombinowali meksyk). @Gremlin No wow, a Ty myślałeś że o co może mi chodzić? że wezmą IP i pójdą do wróżki? Wykombinowali, użyłem w znaczeniu akurat Meksyk, a nie, iż było strasznie trudno dojść skąd jest to IP. Ostatnio edytowany przez p.l - 23-02-2005 o 12:38. |
![]() |
![]() |
#9 |
The Witcher
|
![]() Moim zdaniem CIPSoft robi dużo dobrej roboty biorąć się za oszustów. Swego czasu był artykuł na TibiaNews o akcji GMów przeciwko dzielącym konta i dużo high leveli dostało bana. Te wszystkie wypowiedzi "GM są fe banują aby nie wyprzedził Bubble", "GM robia wszystko co chcą" itd. są poprostu śmieszne! Nie ma nagonki na high leveli zagrażających Bubble .. jest nagonka na ludzi, którzy to robią w zabroniony sposób, dzieląc konta. Jak już pisałem: moim zdaniem CIPSoft i GMowie odwala dobrą robotę gdyż dzielenie konta to takie samo oszustwo jak MC, TibiaGG i inne gamehacki, oszukiwanie nas normalnych graczy.
@re down: Wszyscy się czasem mylą niestety ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 23-02-2005 o 10:16. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Przecież SA to można spotkać praktycznie wszędzie. Ktoś robi komuś UHy i nabija mu mlvl, a sobie UHy bierze - to jest bardzo często spotykane. Skoro GMy stwierdzili, że Cachero robił SA to chyba tak robił bo GMy chya się nie mylą.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() w sumie powinnismy sie cieszyc ze dostal bana a nie delejta
![]() cachero spoko ziom ![]() osiagnac 202 lvl najtem, a 196 sorcem to jest wielka roznica. i sadze ze gdyby cachero nie padl niedawno na demonie, na 100% mialby juz 197 albo 198. teraz zostaje nam cierpliwie czekac na ponowne sie pojawienie cahcera, a potem obserwowac jesgo gonitwe za bubble xD ale baaaaaaaaaaaaardzo bym sie cieszyl, jakby bubble dostala bana, ablo najlepiej delejta postaci. p.s. ten delejt jest napisany zle specjalnie ![]()
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() I co wam dadzą te durne posty -.-? I tak nie odwrócice mu tego bana...
Dzieci myślą że Cipy ich posłuchają... |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
pisze sie "stad" |
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 23-02-2005 o 11:09. |
||
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Co wy gadacie... Cipsoft nie chce aby ktos przegonil Bubble? a co to za roznica??!!! NIe zauwazyliscie ze Cachero byl przez 2 miesiace 24h na dobe online?! To chyba jest dosc niepokojace... Bardzo dobrze ze go zbanowali moze skonczy sie era dzielenia kont... To tylko gra.. Ja zawsze gram sam i nigdy z nikim nie dzielilem konta bo to dla mnie bzdura. Gra ma mi sprawiac przyjemnosc, nie jest to praca czy cos...
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Specjalnie dla ciebie w twoim języku: Wez nie nabijaj sobie gupich postow i spadaj stad za przeproszeniem.
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() po pierwsze bez polskich znakow pisze sie "glupich"
po drugie jak moze byc literówka ze spacja? |
![]() |
![]() |
#20 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Co do expienia, sorcem na high levelu jest łatwiej. Skoro siedział na demonach 24h na dobę to napewno stać go było z samego lootu na zakup SD.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 23-02-2005 o 11:30. |
|
![]() |