|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() czesc wszystkim graczom mam pytanie.(Rycerz)
1 Na co moge isc na 15lvl??? 2 Jak można zdobyć klucze do podziemi np. pod pustynie??? 3 Jak bym wykupował premium to czy mozna wykupic na 2 osoby po połowie??? ?( ?( ?( ?( ?( |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1. Zalezy od ekwipunku i skilli, ale i tak polecam ci:
-elvenbone -kopalnie -reszta już zalezy od skilli 2. Musisz sie pałętać po każdym zakamarku i otwierać kazdą skrzynkę- znajdziesz klucze które potrzebujesz 3. Nie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() 1) Na piwo z kolegami
![]() 2) Albo u kogos qpic/wyprosic jesli nie uda Ci sie znalezc 3) To zalezy, bo mozna pokombinowac, jesli np. grasz z bratem/siostra na jednym kompie, to mozecie sobie kupic razem na jedno konto, albo jesli masz jakiegos dobrego przyjaciela, qpicie sobie pacca i ustalicie, ze jeden gra o tych godzinach, a drugi o tych, to tez tak mozna.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() Jeśli chodzi o kopalnie to dokładnie gdzie się mieści bo tylko wiem że gdzieś na środku mapy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Kopalnie zaznaczone sa czarnymi elipsami.
![]() |