|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ![]() na prawo od Thais jest jaskinia trolli. Idziemy, i jest, takie przejście z ogniem, nie? Jak tam wejdziesz... to już masz trapa. Ale jak już tam jesteś; na dole jest 2 dziurka z napisem o wrzuceniu śmiecia na dół. Zrobiłem to wszedłem i... byłem w pułapce. Wokoło śmieci, a drogi zasłonięte Poison chmurami, na lewo jest gigantycznie dużo slimów (nie wchodziłem, widziałem ukratkiem), na górze ORC WARRIORY! I inne silne potworki. Padłem tam już na 8lvl ![]() ![]() Na szczęście nic nie straciłem poza liną i 15gp! ![]() ![]() ![]() ![]() Strzeżcie się tego miejsca. To był Troll Mount. Troll Mount: Poziomy wyżej: Scorpion. Na powierzchni: Troll oraz Wasp. Pod ziemią: Rat, Troll, Orc, Scorpion, Orc Spearmen, Skeleton, Rotworm, Orc Warrior oraz Slime. PUNKT 59 W MAPCE RESPA NA tibia.pl (do modków: nie obraźcie się że biore to z najlpeszej i najfajniejszej stronki. (www.tibia.pl) ![]() Oczywiście poza tą dziurą za ogniami możecie sobie expić! Ostatnio edytowany przez Tonic - 24-02-2005 o 15:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Dupa, nie trap.
Wszyscy to znają. Zwykły resp, tylko nie dla newb. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się, żę jesteś mały newbie. Każdy z lvl 20+ dałby sobie tam radę - to po pierwsze.
Po drugie: Śmieci można rzucić na poisin fieldy i wtedy wyjdziesz. Wyrazy uznania: Bobek z antici<lol> ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() JAk by co to jest miejsce ktory kazdy tibiowiec zna
![]() P.S QUEST SPOLING ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a ja dla przykładu nie zam tego miejsca a w tibie gram już prawie półtora roku ale to pewnie dlatego że nie łaże po trol mountains mimo wszystko dzieki za powiedzenie może sie tam wybiore GFB i wszystko lezy
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Quest spoling...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Czy ja coś pominołem? Jaki quest spoiling?
Też kiedyś tam utknolem, skończyło się naszczęście na red HP. PS: Strzeżcie się rotów, orków warriorów i innych silnych potworów! ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Up@ Tam jest quest "Dead archer" nadrogy to life fluid, mana fluid ,bow i chyba kasa.Ale wiecej nie powiem...
Topic@ piszesz ze tam jest duzo slimeow-.- Tam jest jeden slime.
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To już jest QS.Ależ żeś walnoł "więcej nie powiem" ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Jaki trap? Tam przecież jest drabina, dopiero ze "śmietnika" nie da się wrócic- trzeba sie przebic przez 2 raty afair, a koło orcików przebiec można.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() Hehe, ja też tam wpadłem jak byłem 2 dzień na mainie. Wiałem przed slimami i wpadłemw dziurę koło rotów. Slimy nie są takie starszne, gorzej jesli się sklonują. W tamtym miejscu gorsze są Scorpiny (2), które ludzie często lurują pod drabinę do wyjścia.
Ktoś tam napisał, że można położyć śmieci i przejśc po poisonach. Serio? na moje to bzdura, chyba, że trzeba położyć 9 rzeczy, zeby pierwsza zniknęła, wtedy może fatktycznie -sprawdzę. I teraz ciekawa sprawa. Ja się o kilku questach dowiedziałem od paru idiotów na tym forum. Jak? Tak jak autor tego teamtu. 3 osoby pisza "QUEST SP..!!!!!" (a nawet nie potrafią tego przetłumaczyć..). Teraz koles wie, żeby tam szuakć. I kto powinien dostac bana za QS? Kazdy debil co to napisał, bo koleś nie podał co i gdzie (pewnie nawet nie wiedział); tylko banda dzieci nieznających polskiego nagle się uaktywniła, jak zawsze.. Tak było wiele razy, np. w przypadku filmów, jak ktoś mówi, "QS", "po pokazuję jak dojść", etc. to zaraz wiem gdzie szukać. Sami psujecie zabawę... A nagroda tam taka, że nie warto tam się pchać na 8 lvlu... Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() re: iglarf
ale rzes palnol ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Żagań
![]() |
![]() Faktycznie to nie byla pulapka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, such lame.
Jak juz to jest miejsce, zeby zabijac wlasnie takich 'Noobow'. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() jakby to powiedziec autor smyknol droge a uzytkownicy powiedzieli co to jest i nagrody jakie sa (nagrody powiedzial jeden pan na 1 stronie
![]() ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Hmm, trap raczej używa się w znaczeniu pułapki zastawionej przez gracza. Aha, i te poison chmury ...
![]() ![]() ![]()
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Trapa masz w dupie Tam jest quest lol x)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() 1) quest spoiling
2) to straszne "TAKI" trap, jak tylko uslyszalem o tym ze sa tam orci warriory od razu napisalem msg do Bubble czy probowala zabic te niesamowite potwory, powiedziala ze byla tam z Wurzelem ale cos im kolo 5 bp uh tam zeszlo wiec tam nie chodzcie <joking> omg-.- orci warriory |
![]() |