|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() Mam pytanie odnosnie zmiennego ip. Czy CIPy moga się przypluć do tego że ja gram z różnych IP. ??? nigdy nikt nie grał moją postacią i nie będzie ale IP sie zmienia, Jak cipy mogą poznac że ja nie mam innych ownerów, wiadomo że zmienne IP jest bardziej bezpieczne i nie naraża tak na włamywania sie do kompa. Więc czy moga mnie zbanować bo gram ludkiem innymi Ip???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Masz zmienne Ip ale nie zmienia sie Twoje miejsce skad grasz, wiec na 99% nie dostaniesz bana. Zreszta chyba nie jestes w czołówce graczy, bo z nikim nie dzielisz konta, wiec raczej nie bedziesz inwigilowany. Zyj spokojnie ;] A w razie co wystarczy wytlumaczenie sytuacji to powinni zrozumiec ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gram w tibie od kilku miesięcy, a mam neostradę (słynny 'zmienny ip'
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bez przesady - jak nie przekraczasz zasad to niby czemu mają cie banowac ? Na pewno nie za to że masz dynamic ip. Pozatym dyn ip nie zmienia sie tak drastycznie zazwyczaj kazdy komp co jakis czas dostaje te same adresy. Rotacja nie jest duża zazwyczaj 2 maksymalnie 3 adresy. Jak nie gwałcisz zasad to czemu maja cie zbanować ??
Heh widze że padł blady strach na ludzi z dynamic ip. [ nom nie wszystkich ] Btw. Dynamic ip nie głównie pomyslanie jest po to żeby podpiąć określoną liczbę ludzi nie koniecznie mając tyle samo ip. Nie zawsze wszyscy są online [ znaczy sie kożystają z netu głownie jak połączenie jest zestawiane na stosunkowo krótki czas np. dial-up ]. Po prostu pozwala to bardziej efektywnie wykożystac dostępną pulę adresów jakie ma do dyspozycji isp. A że bezpieczniej to i owszem ale jak nie zadbasz sam o bezpieczenstwo to nawet ip zmieniane co 1h nie pomoże ![]() Bardzo wątpie żeby ci bana dali ![]() |
![]() |