|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Wg. tibia.pl można u niego sprzedać dark helmet za 250gp, ale nie jest podane, w jakim mieście się on znajduje. Czy ktoś może mi powiedzieć?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ten npc jest bodajże w Ankrahmun albo gdzieś na pustynii, i z tego co wiem żeby u niego sprzedawać dark helmety (i wiele innych nietypowych rzeczy), trzeba zrobić Djinn Questa... a może to jakiś inny quest? Nie pamiętam
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() zdaje mi sie ze to jeden z Dżinów z Dhin Fortess :/
Ale pewnosci nie mam prosze mnie nie sluchac : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Zeby moc u niego kupowac jak i sprzedawac trzeba zrobic Dzin Quest i wybrac odpowiedni zamak (jeden z dwoch).Quest 40lev+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Aha, czyli na razie nie będę zakłócał spokoju dark helmetów leżących na ziemi w cyclopolis
![]()
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Jeżeli zdradze u których, to chyba nie będzie QS gdyż listy przedmiotów sprzedawanych u poszczególnych Djinnów są dostępne w sieci. Dark Helmety kupuja Green Djinns za 250gp.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |