|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Witam, mam pytanie dotyczące GM i przycisków ctrl+r. Padłem ofiarą hamskiego
gościa, którego nicku tutaj nie napiszę, więc wcisnąłem ctrl+r i napisałem jego nick. Po kilku chwilach zjawił się GM w depo, który postał chwilkę i się wylogował ![]() PS: to był polak, który bezpodstawnie mnie zabił (nie wiem czy mu się dziwić ale miał większy level i akcja się toczyła na infernie[legalne zabijanie graczy{chyba}], a potem jak się z nim spotkałem to zaczęły sypać się słowa (oczywiście nic już do niego nie mówiłem ![]() Ostatnio edytowany przez Sindbat - 02-03-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() pogadaj z GM? trudne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() A co jeśli słabo z moim angielskim? Mam pecha?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no raczej tak, chyba ze GM zna polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ej koleś za to nie możesz zgłosić... To jest Inferna więc można sie wyrzynać do końca świata....
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() napisze do gma i powiem "ban x becouse he is sooooooo nooooooob!" gdzie x to twoj nick. czy uwazasz, ze gdyby gm cie zbanowal, bylo by to sprawiedliwe? nie? wiec po co zalozyles ten temat? pozatym zabijanie na infernie jest calkowicie dozwolone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Zabijanie postaci nie jest karalne.
Musisz znać angielski, żeby porozumieć się z GMem Jak napiszesz "XXX ZZZZZ" to raczej nie bardzo wiadomo o co chodzi, co nie? |
![]() |
![]() |