|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Sytuacja wyglada nastepujaco, 2 dni temu gram sobie na mainie (Hiberna) i nagle mnie wywalilo, probuje sie zalogowac ponownie i dostaje komunikat ze jest prawdopodobnie zly login badz haslo ... Zdezorientowany probuje zalogowac sie na stronie i ten sam problem .... Jakis czas pozniej sprawdzam email i dostaje wiadomosc systemowa :
Dear Tibia player, a request to change the email address of your Tibia account to [email protected] has been submitted. The actual change can only be performed in one month. ble ble ble ... jeszcze troche tego bylo ... ;] Nie wiem jakim cudem ten koles zapier**** mi konto ! Czy takie cos zdarza sie czesciej? Z mojego kompa raczej nie mogl zwinac numeru gdyz mam antyvira i firewall. Posiadam konto darmowe. Co moge zrobic aby odzyskac konto, nie mowiac juz o kasie i przedmiotach jakie posiadalem ... ![]() Z gory dzieki za wszelka pomoc. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() hmmm co do zmiany e-maila to trwa to 30 dni :|
a co do mozlowosci shakowania to key loger w tibi gg badz multikliencie. sry ale nie wiem co moze ci pomoc :/ |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() jak chcesz zrobic spowrotem to dajesz na lost acc i tam jest acc hacked
i daje ci maila na twojego maila i tam jest new pass watpie zebys cos zostalo
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gosciu myslal ze jestes glupi i juz czeka na zmiane e-maila.A ty sie nie daj tylko - www.tibia.com / my account / lost account / i wybierasz albo "My account has been hacked" lub 'i lost my password' - w tym drugim podajesz acc number i mail (ten stary, TWOJ!).I powinno ci wyslac odpowiedz na maila.Potem robisz wedlug wskazowek.
#5 |
Zbanowany
|
![]() Koleś pewnie używa TibiGG albo innego dziadostwa i teraz ma pretensje.Dawaj czym prendzej na MyAccount-losst Account - My account has benn hacked , to może uda Ci sie odzyskac postać , ale czy rzeczy to wątpie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Czy jak sie zrobi funkcie acc hackd to czy wyswietla się jakaś informacja ze konto było shakowane?
Słyszałem ze owszem lecz niejestem tego pewien i chyba zrobie to sobie ![]()
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj: