|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Proszę o pomoc (umieszczam ten temat tutaj ponieważ nie ma działu "pomoc matrymonialna") gdzie mogę znaleść (lub kupic) ładnie nie pospolite kwiatki dla narzeczonej prosze pomóżcie.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Jeśli chodzi o ślub to po kwiatki poszedlem do thais, gdzie duzo tego lezy. Na cmentarzach tez leżą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale mi chodzi o takie kwiatki nadzwyczajne (nie takie doniczkowe badziewie z cmentarza) <= bez obrazy.
Plz pomóżcie!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Czerwone roze i zolte tulipany mozna kupic na Edron.
Czerwona roza tez jest czasem na malym cmentarzu na polnoc od Carlin. Roze zdaje sie hero zostawia jako loot. Dziewczynie lepiej zaszpanuj diamentami/perlami niz kwiatkami (latwiej kupic).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Perełki juz mam (własniręczine zdobyte), ale kwiatek terz by sie przydał...
P.S. Jak sie dostać na Edron (z venore płynąc??). Plz wytłumaczcie jak dziecku z piaskownicy żebym trafił bo mi zależy!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Połaź troche po main i znajdziezz jakies malo pospolite kwiaty tego dosyc duzo rośnie ale w takich miejscach których mało ludzi łazi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Połaziłem i znalazłem pare ale one rosły (tzn miały mocne korznie i nie dało się ich wyrwać) da się takiego zciąć jakoś (kosą, sierpem, maczetą, czy morze z hmm pociągnąc)?????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja bym radzil jednak jakies kamyczki lub przedmioty.Jak juz sie uparles na kwiatki - chyba (slyszalem tylko!) w ab jest niebieska roza...na gorce...musisz wejsc po parcelach
![]()
![]() |
#10 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Re: Magus: Na Edron z veno też popłyniesz za 30gp a tak w ogóle to tu są ceny podrózy: Zakładka ceny prodróży
A co do kwiatków to idź pod jakiś domek gdzie na wystawce są róże rare i msg coolturalnie własciciela że dla dziewczyny potrzebujesz i czy by ci nie sprzedał. Ładnie wygląda serce zrobione z pojedynczych burst arrow i róznych róż :rolleyes: Można spox ułożyć na dachu depotu w venore(po parcelach wejdź), i jeszcze sie podpal tak żeby nie widziała i powiedz że płoniesz z miłości do niej(Jezu co ja gadam[tylko nie dednij]). Dobrze będzie. A może jakaś dziewczyna się wypowie??? Na ten temat one wiedzą najlepiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heheheheh niezly pomysl ale juz jestem po slubie
![]() ![]() ![]() |
![]() |