![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() O PoHu słów kilka, czyli jak z Plainsów wywołać GSa i wilka.
(wiem, wiem, głupia nazwa... ![]() Poradnik powstał z myślą o osobach chcących przeżyć parę przygód, bo właśnie ta kraina zapewnić wam może ich najwięcej. Aby łatwiej było pojąć, o co chodzi w poradniku, poprosiliśmy o pomoc redaktora Chopsa. Połączmy się teraz z jednym z jego dziennikarzy, Lokujo von Gortarem. ![]() Niestety Pan Redaktor wybrał zbyt słabo przygotowanego dziennikarza, który poległ jeszcze przed pierwszą kwestią. Prosimy o połączenie z kolejnym, mniej felernym podwładnym (wybaczcie słaby obraz, tibijska technologia nie pozwala na zbyt dobrą jakość przekazu). ![]() Wygląda na to, że ten facet wie o co tu chodzi. Mści teraz śmierć jego kolegi, poczekajmy zanim poprosimy o komentarz. ![]() Witaj, TheNatoss Chops! O czym usłyszymy w dzisiejszym wydaniu Poradnika dla Młodego Herosa? ![]() Tak, zaiste, bardzo ciekawy temat. Kontynuuj, proszę. ![]() Wybacz, że się wtrącam, ale muszę zawiadomić o czymś oglądających. Przepraszamy za słabe oprawienie dźwiękowe, przez które nie słychać wcale polskich liter. Wybaczcie niedogodności. ![]() Widzę, że krowy nie próżnują nawet na PoHu... ciekawe, kto pochłonął zawartość butelki? Daj chwilę na wstrzymanie, Thenatoss! Teraz ja opowiem coś o PoHu. PoH - Plains of Havoc. Kraina wypełniona monstrami od pająków aż po GSy i Dragon Lordy. Te ostatnie można znaleźć tylko pod ziemią, jednak te pierwsze mogą być wszędzie, więc strzeżcie się! Większą część krainy stanowią lasy z niewielką ilością małych gór. Na południu widnieje Necro Hut, który - wbrew swojej nazwie - nie jest domem Nekromanty, tylko potworów, które takowy mógł utworzyć, czyli szkielety i ghule. Do tej budowli jednak Chops zaplanował dojść na samym końcu. Przedtem jednak skierujemy się do templa, a później do portalu na wyspę Druidów. Możesz kontunuować. Podaj nam jakiś dowód na istnienie tutaj pradawnych istot - Gigantycznych pająków. ![]() Brr... wygląd tego ciała aż mrozi krew w żyłach! ![]() Niesamowite! Przebiegł ci przed nosem! Mało brakowało i skończyłbyś w odwłoku bestii! Na szczęście zdołałeś ukryć się za drzewem i zmylić potwora. Gratuluję zręczności! ![]() A więc powodzenia! ![]() Co za ulga... obawialiśmy się, że dobiegł koniec naszego poradnika, na szczęście nie! ![]() Z tego co wiem redaktorzy Chopsa są zawsze honorowi, więc nie lurują... może to była przestroga? ![]() Miejmy nadzieję, że taki się zjawi! Na szczęście ktoś jest! ![]() Wreszcie druidzi będą trafiać do swej krainy... dzięki za informację!... hej! Co się dzieje?!... co...? halooo!... jest tam kto?... ![]() Wspaniale! Nawet nie dotarliśmy do Chatki Nekromanty! ![]() Wyrazy współczucia... niech to! Misja nie powiodła się. Z krainy PoHu mówił bohatersko poległy w walce o wiadomości TheNatoss. Miejmy nadzieję, że wróci jeszcze do zdrowia (o ile nie zdjedzą go wilki, niedźwiedź i ghoul). Chyba coś widzę... ![]() Teraz wiemy, że pieniądze, które zarabiasz nie idą na marne! Dziękujemy ci za relacje. Przedstawiamy dokładną mapkę, którą przebył nasz bohater: ![]() TheNatoorat, Rubera, Poradnik dla Młodego Herosa. Przeniosłem TibiaExpress do nowego tematu. Rzeczywiście niebardzo pasował do poradników... ![]()
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 11-03-2005 o 20:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() to było śmieszne,ale troszke poradnika było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() No no no..... gratz smieszny poradnik ale takze uczacy ^^.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hehehehe.... dobre, podoba mi sie tylko szkoda ze tak malo jest przydatnych informacji (np. mogles dac jakies mapki na ktorym bylyby drogi ktorymi podazal nasz "odwazny reporter"
![]() ![]() ![]() Pomysl 9/10 Wykonanie 8+/10 (bardzo mi sie podobalo) P.S. More plx! Tak! TERAZ DO HELL GATE! xD xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() I nie zapomnijcie zabrać ze sobą ciepłego sweterka z hartowanej stali !
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Spox, sympatyczno-humorystyczny tak jakby poradnik xD Nice to było, zrób takich więcej np. zwiedzanie ghostlandu ...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 2. część - ROTFL! DOBRE! 10/10. ŚMIECHOWO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() Byly niekture fake'i bo w drzewach som dziury
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Venore
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesli to mialoby byc oceniane jako poradnik, to byloby mocno srednio, choc jest dosc duzo informacji. Jednak oprawa stawia ten "artykul" dosc wysoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz widzę wszystkie lootbagi za drzewkami i kamyczkami... stąd moje cenne drobiazgi w depo... To nie mój jedyny grzech popełniony, byście mogli oglądać artykuł (bo to poradników - jak to Nekromanta powiedział - średnio pasuje) w takiej formie jak teraz. Zgrzeszyłem myślą, mową uczynkiem i zaniedbaniem - użyłem TibiaGG. Czekam na pokutę... ![]() Cytuj:
![]() Bóg zapłać wszystkim za komentarze i propozycje. Miałem ochotę zrobić coś o HellGate czy Ghostlandzie, ale chyba się zagrypiłem/przeziębiłem i muszę wcześnie spać... :/
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Apach Knight
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 92+/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Bardzo fajne i śmieszne :D Dwoma słowami "świetna robota". :P
Czekam na więcej... Zrób o hellgate... (jeszcze tam nie byłem...) :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nice poradnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Tam, gdzie lampy uliczne na noc wyłączają.
|
![]() Powinno to być na stronie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Bardzo fajne. Ciekawy pomysł, dowcipne komentarze. Daj coś takiego samego tylko o ghostlandzie lub hell gate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Von Qbshtal
Profesja: Druid
Świat: Keltera
Poziom: 16
Poziom mag.: 17
|
![]() Wyczuwam odrobinę fake'owania czy tylko mi się zdaje?
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Rubera lol... Legonos mój protector na Ruberze... i miss him
![]() fajne, ubawiłem się po pachy @edit: Obraź jeszcze raz Legonosa, to masz deda od gildii Arashi... ode mnie włącznie... Ostatnio edytowany przez Tygryseq - 01-06-2005 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tygryseq:
Uch, defekuję się w portki ze strachu! ![]() Myślisz, że jak należysz do jakiejś pobocznej gildii na Ruberze, to wszyscy jej członkowie staną w twej obronie? Złudne nadzieje... Czekam na ciebie - może akurat się zaloguję: "Legonos to raptus". Ded pxlpxlpxlp @topic: Dziękuję wszystkim za ciepłe komentarze. ![]()
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tygryseq jest allowed z Arashi... btw. Jego protector- Miu Sa. Skąd to wiem? Tygryseq/ El'Magnifico- Real Friend ![]() Ostatnio edytowany przez Survivor - 19-06-2005 o 13:52. |
|
![]() |