|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Padł pomysł założenia takeigo tematu, żebvy nie zaśmiecać głosowania.
Dlatego temat ten zakładam, bo na pewno masę komantarzy się zrobi zaraz ![]() WIęc ![]() Ja zacznę: Sam pomysł uważam za dość miły, choć pragnąłbym coś zauważyć - ten plebiscyt jest na najbardziej przebojowego (no jak nazwać- teog któego njabardziej lubią zazwyczaj ![]() Lecz uważam że mimo wsyzstko nie można zapominać o wielu którzy oddali wiele przysług tibia.pl pomagając usuwać spam (reportowanie), noobów (reportowanie) i odpowiadali na pytania pomagając wielu ludziom. Nie wiem jakiś mi mały apel wyszedł- a lać na to - tudno nie skasuje ![]() Poza tym do supermana: Teraz nie pamiętam czy on to "ok" pokazywał ale tak mi się troche wydaje. Na pewno go miałeś (tak z rok- półtora temu ![]() Komentarze do tego - tutaj uważam że każdy wyznaczajac ocenę powinien także brać uwagę na całokształt usera. Bo uważając że ten user zasługuje na bycie najlepszym userkiem 2004 r. nie mozna patrzeć, np. tlyko na grafiki, czy na artykuł tylko trzeba brac całokształ usera- jego zachowanie na forum, stosunek do innych userów, itd. Taka jest moja prywatna decyzja PS - a moze urządzimy plebiscyt też na najgorszego usera 2004? ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wszystko byloby ladne ale... No wlasnie ale, Nekro przytoczyl sprawe glosowania na 3 osoby poniewaz jest latwiej. Lepiej gdyby rzeczywscie moznaby bylo wybierac 3 userow, glosowanie byloby latwiejsze. Naprawde trudno z tylu userow wybrac tego 1 najlepszego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Tylko 3? Najlepiej żeby powstała lista kilku (chyba max 10 można) userów i wtedy możliwość wyboru. Ale jest problem eliminacji, tzn żeby nikogo "cennego" odrzucić z powodu braku miejsc.
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Raczej chodzilo mi, ze kazdy z userow podawalby swoja "top 3" i pozniej byloby podsumowanie wsrod userow. Dzieki temu ktos nie mialby problemow, kogo gdzie dac i wybrac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() No widzicie, dla mnie problemem było wybranie kogokolwiek, bo osoby które lubię najbardziej nie udzielają się tak jak przystało na zwycięzcę owego plebiscytu, więc odpadają. Ale zagłosowałem na Wieszoka, sam nie wiem czemu, tak mi się zapamiętał z tego 2004 roku.
Co do samej idei konkursu, jest to dla mnie ciekawy sposób na powspominanie - tylko, że większość osób głosuje jednak z powodu na najnowsze wydarzenia. Jednak eerion mnie zadziwił - jeśli to było rok, półtorej temu to totalnie nie pamiętam tego avatarka;/ EDIT: Cytuj:
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 06-03-2005 o 22:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A o mnie nikt nie pamięta. <bluhoo> Muszę się wziąć za siebie i pisać więcej postów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() na najgorszego usera to jest murowany faworyt. Myślę, że ten pomysłjest dobry, ale 1 osoba to za mało. Trzeba spośród tylu wartościowych userów wybrać 1, czasem krzywdząc drugiego
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A moze niech kazdy powie 5 swoich faworytow? Takie top5 wedlug niego i wtedy
za kazde miejsce przyznawane bylyby punkty. Tzn za 1 miejsce 5 punktow za 2-4, za 3-3 i tak do piatego miejsca. I w ten sposob wyszlo by nam takie top5 2004 roku. Co o tym myslicie?
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() ja na najgorszego usera bym wybral Maniaka Hip hopu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
RE DOWN: Nie pisałem o tej części posta Shana, więc sarkazm ci się nie udał.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 07-03-2005 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Nie jestem sławny!!!!11111111oneoneoneone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tak można <płacz małego dziecka> @up nie chciałem sarkazmu, nawet nie przeczytałem twego postu(jak to pisałem) BTW: wiem o co ci chodzi Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 07-03-2005 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ot tak po prostu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sam eerion twierdzi, pomysł jest dość miły, więc nie warto robić żadnego niemiłego przeciwieństwa.
PS: 'Jak sam eerion twierdzi', to brzmi dumnie. RE DOWN: A w jakimś temacie to slonik normalnie powiedział, że 'dobrze mówię'!
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 07-03-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
dla mnie kandydaci an jagorszych usderow to Dryb i Slonik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
TAK! A zobaczysz jak urosną to będą w telewizji i wszędzie! Słonik będzie miał film "Jak-żyć-z-własną-głupotą!", a Dryb program para-dokumentalny "Nauka dziś, jutro i pojutrze- sprawdzanie reakcji otoczenia poprzez idiotyczne teksty". Fixiha za to będzie miał książkę pt. "Fixiha- Twórca komputera, druku, pierwszy człowiek na Księżycu itd.". ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
PS- Zadziwiłem cie może- ale bardziej lubie przypominać sobie stare forum niż obecne ![]() PS- ale mnie cytujecie PPS - gdzie napisałem ze to brzmi dumnie? nieważne @ Gimli: Wybacz, ale mnie to nie interesuje -.-' Już dawno dałem sobie siana z wieloma rzeczami. Ale jak widzę ty nadal się bawisz w katalogowanie. Oj muszę przyznać ze zmieniłeś się od czasu nominowania na moda... Stałeś się... Jaki? No właśnie moze sam odpowiesz mi na to pytanie? Ja już znam odpowiedź a ty?
![]() |
![]() |