|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Mam kilka pytań.
Ja - 13lvl 25mlvl SORC i kumpel - 19 lvl Knight chcemy zorganizować małe expienie. Mam plan nabic 15 lvl a kumpel 20 lvl i przy okazji zdobyć trochę hajsu. Chcemy aby kumpel blokował potworki, ja bede udezal je (powiedzmy 4) z gfb, a on będzie je dobijać walką wręcz. Przygotuję sobie bp gfb i bp hmm. Pytanie: Jakie to mają być potworki i gdzie je znaleść. Byłbym bardzo wdzięczny.
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() Jak chcesz miły exp i niezłe sianko (niezłe, jak na Twój lvl.., to polecam tam gdzie ja kiedyś lubiłem grać:
*Koło Thais (na północ), sa bagna koło jeziorka. Tam masz 2 Beholdery + 1 Ghoul. *Jeśli jesteś Pacc, to polecam Scaraby w ankh. A reszta pewnie powie, że kopalnie.. ![]() Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Wielkie dzięki...napewno wyprubuję to miejsce...
Kopalnie, dlaczego nie: *nie opłaca się marnować run na Dwarfy i Roty *niestety - Guardy Ale czy nie znasz jakiegoś miejsca bardziej obfitego w potforki(niż te bh)? bardzo bym cię prosił...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() jka interesuja was beholdery to mozecie np. wpasc do domu BK tam tego paskudztwa troche jest
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Yep... Z tymi lv'ami na pewno tam dojda.... |
|