|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() mam takie pytanie: czy jesli mam summona (zalorzmy elf scout) i ide z nim lac DS-a, to czy jak bede uciekal przed ds-em to scout tez bedzie uciekal i w niego strzelal? czy moze jak dam atak to elf pojdzie i bedzie sie lal niezwracajac uwagi na to co ja robie ;/
PS: szukalem nic nie znalazlem ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Będzie uciekał. Jak ciebie atakuje jakiś monster dystansowy to też ucieka...
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() 1. ale czy bedzie uciekal razem za mna w ta sama strone?
2. i czy jak ja bede stal i dam atak to summon zacznie uciekac czy ebdzie stal ze mna? jak bedzie uciekal to jak daleko moze wtedy uciec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Wydaje mi się (nie 100%) że będzie uciekał w stronę przeciwną do potwora. Czyli ciebie zignoruje... I chyba będzie uciekał... aż spotka ściane/wodę, itp...
Ale nie gwarantuje... ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak zlookalem nazwe tematu pomyslalem ... znowu ?!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
tyle ze scout trzyma caly czas dystans
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Scout będzie się trzymał na dystans od dsa. Czyli jak ds bedzie biegł za tobą to scout będzie leciał kilka kratek za dsem i w niego strzelał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Wytłumacze to
![]() X <<<To jest elf scout (potwór dystansowy) Y<<<To jest DS Z<<<To jest Monk (potwór atakujący z bliska) R<<<Rabbit (potwór który ucieka) Jeżeli DS będzie biegł w prawo to elf scout (potwór dystansowy) bedzie uciekal w te samo strone ostrzeliwując wroga. <<<<X<<<<<Y Jeżeli elf scout (potwór dystansowy) spotka ściane/wode itp. będzie stał w miejscu ostrzeliwując przeciwnika. |X<<<Y Jeżeli summonujesz np. monka (potwora atakującego z bliska) potwory będą do siebie podbiegać. Z>>><<<Y Jeżeli summon podbiegający/atakujący z dystansu spotka przeciwnikia który ucieka, będzie zamin gonił chociarz w drugim przypadku będzie trzymał dystans kilku kratek. >>>>Z<atakuje>R >>>>X>><atakuje>>>R Mam nadzieje że zrozumieliście chociarz conieco co tutaj nabazgrałem ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() jak dystansowy potwór to ucieka tak zeby nie być za blisko a jak np <sold~> to stoi kolo ziomka<ds'a>-,-
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Kiedys z elfem Scoutem poszedlem na Cyklopy i cyklop pierwszego zobaczył elfa, elf do niego strzelał, ale słabo a ja lalem nastepnego cyklopa.Jak go zabiłem zorientowałem sie ze elf i cyklop se gdzieś poszli(pewnie na piwo) i już ich nie widziałem
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danielmaster
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: <Brak>
Świat: Celesta
Poziom: 138
Skille: 24/30
Poziom mag.: 73
|
![]() Chłopie nie masz szans z Ds nawet summon ci nie pomoze. Elf scout jest bardzo powolny. Ds skosi go na cios lub 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() A czy to nie jest tak... że scout atakuje z dista, utrzymuje dystans, ale jak uciekasz i zobaczysz "target lost" to elf idzie dalej za Tobą...
a poza tym ze scoutem nijak sie oplaca chodzić na DS ![]() i jak atakujesz i uciekasz to elf chyba i tak idzie za Tobą... (tak mi się wydaje nigdy nie uciekam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |