|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Trzeba przyznać, że na tym forum jest dużo ludków
![]() ![]() ![]() ![]() Najbardziej lubie: Dobo Najbardziej nielubie: Tibia Cool |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A ja najbardziej lubie Gremlina. Bo zawsze cos wymysli. A to kogo najbardziej nie lubie, to zachowam dla siebie...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() eh . znakomity temat, zeby narobic sobie wrogow . ja oba zachowam dla siebie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja pzowole sobie powiedzieć:
-najbardziej lubie: Dejvo, Gimli syn glóina, Theo ![]() ![]() najbardziej nie lubie- Forusa - ajkoś tak ![]() No i oczywiście do wielu jestem nastawiony neutralnie Re down: No i to jest podejście do sprawy. AMm podać innych których nie lubie?? ![]() Raynold też jest spoko. Po prostu nie pamięta sie wszystkich bo troche useró jest. Tak czy siek wieeelu was lubie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Spoko eerion, Forus ma bana, juz nie bedzie Cie niepokoił.
Co do tematu - lubię (czytać) wypowiedzi Raynolda . Co do tematu - nie lubie userow, którym sie nie chce skorzystac z dobrodziejstw jakie niesie wykorzystanie przycisku "szukaj" oraz tych, którzy nagminnie kaleczą polski język (literówek sie nie czepiam).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Mnie sobiscie wqrwia Tibia coll, jego wypowiedzi sa na poziomie 10 letniego dziecka i czasami az trudno mi uwierzyc ze moga byc tacy ludzie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() No wiec spoxik sa modki do zadnego nic nie mam chociarz dobił mnie Gimili syn Gloina pytaniem gdzie mozna kupic mana fluidy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja tam lubie samego siebie bo i tak wiem ze jestem najlepszy 8)
oczywiscie tylko dla siebie ![]()
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ogolnie lubie reszte modkow, Raynolda, Dr Omadera, Polina ( to tak z glowy, wiec moglem o kims zapomniec ^^ ) Nie lubie wszystkich, ktorzy ostatnio pisza posty w stylu : "temat do zamkniecia" "user do upomnienia" itp. ( of corz jesli w poscie nie ma nic poza tym ) Edit : dodaje starych znajomych z gg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to tak:
Ja lubię: Gonzo von Krenzel (fajny ziom - wie co powiedzieć 8) ), Gewof (all respect, wiadomo za co), Dobo, Mchl, Dejvo, Jedi, Yogi. Nie lubię: Tibia cool (jak wszyscy), I WSZYSTKICH piszących bzdurne posty, SPAMujących, nabijających posty, nie używających opcji szukaj, i jeszcze nie lubie takiego zioma co kiedyś fajną jazde na forum zrobił (kilkoma kontami zakładał tematy z obelgami itp. ...). P.S. Nie mam wszystkich w pamięci więc sory jak o kimś zapomnaiłem. ![]()
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic No ja nie lubię was wszystkich, bo jeszcze nikt mnie nie wymienił ![]() ![]() Nie lubię osób które piszą posty jedynie po to, aby było "zamknąć ten temat", "ooo, chyba dostaniesz upomnienie" i takie tam. Nie lubię spamerów i takich podobnych. Nie lubię też osób, które mi podpadły, ale nie powiem kto dokładnie...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Ja lubie wszystkich swoich kumplii z RLa czyli: Umbrellachiusza (0 postow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja poprostu lubie najbardziej tych co piszą sensowne rzeczy, a nie lubie nOObów którzy nie mają nic do powiedzenia i tylko posty nabijają! A tak pozatym to nie mam do nikogo uprzedzeń, a najbardziej lubie Asterixa bo to mój kumpel z rl
![]() WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Hmm...
Kogo lubie: Gremlina bo zawsze miło jest, z kimś podyskutować, obrzucić kogoś błotem(zmusić do wycofania swojej wypowiedzi ![]() Kogo nielubie: (niepamiętam jak się pisze) buil10 za spamerstwo i produkowanie tematów.
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Mam obojętny stosunek do większości z 2843 userów
![]() Lubię: Jedi, Dobo, Magus, Marcin?, Dejvo, Gremlin, Gimli, kotomaniak, marred, Polin. Możliwe, że o kimś zapomniałem, nie gniewac się ![]() Nie czepiać się kolejności. Po prostu te osoby piszą posty, które czytam z większą przyjemnościa ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wszyscy forumczycy jesteśmy jak rodzina
![]() ![]() ![]() ![]() Osobiście lubie Raynolda, Gremlina, Bofedojo (mój brat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ja lubie kazdego ,obojentnie czy jest natretny czy jest n00bem .poprostu wszyscy jestescie cool.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Lubie czytac forum i lubie tych userów ktorzy wytłumacza wszystko tak jak powinno byc wytłumaczone
![]() Najbardziej lubie: 1.Dejvo (zawsze pomoze) 2.Polin (cenie sobie jego wypowiedzi) 3.Moderatorzy sa też SPOX ![]() Najbardziej nie lubie: 1.Ibi (za to ze mimo nie zna dokładnej odpowiedzi na pytanie zadane w temacie zawsze wepchnie tam swojego posta) 2.NightFog (czy on umie wogle język polski? chyba nie) |
![]() |
![]() |