|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No wiec tak. Kolega mi zrobil tego ludka, ale nie pogralam sobie zbyt dlugo w tibie poniewaz musialam wgrac od nowa windowsa. No i wgralam go, a pozniej tibie. Gdy wstukalam kod i paszworld pojawilo sie takie cos : Cannot connect to a login server. No wiec zrobilamsobie od nowa tego ludzika i tosamo sie pokazuje. Co sie stalo ?? Co źle zrobilam ?? Pomóżcie!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() Tez mam problem - wlasnie sformatowałem dysk i wgrałem windowsa - po zainstalowaniu gry moge sie zalogować, ale grać to juz nie bardzo :/
Okno rozmów mam rozszerzone około dwukrotnie i żadną siła nie moge go zmniejszyć, jedynie moge go jeszcze powiększyć :/ (a przez to 'słabo' widać co sie dzieje w grze delikatnie mówiąc...) Tylko nie mówcie że musze mieć najnowszego directxa i sterowniki do grafy =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() graphics >>> advanced >>> 'odznaczyc' Don't stretch/shrink the Map