|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
![]() |
![]() TEMAT NIE DLA RYCERZY
Chciałbym się dowiedzieć kiedy i jak magia uratowała was z ciężkiej opresji ![]() Mnie np. uratował Energy Field kiedy uciekałem wąskim przejściem przed Orc berzerkerem ![]() No więc piszcie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Chodziłem sobie po świecie i wlazłem pod pustynie i nie mogłem znaleść wyjścia, ide se nagle patrze beheldorek no to ja przed niego f-bombe i zwiewam a on wemnie z m-pociskow, potem i tak musiałem dac się zabić bo od wyjścia dzieliłeo mnie 4 berserkerów, pierw starałem się ich pokonać pierw f-bombą przednich a potem z HMM no aż mi sie skończylo a 2 bersekerów rozwalilem. Tu tylko na początku magia mi życie uratowała ale później nie dała rady.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Czemu nie dla knighta?Mi uhy uratowaly zycie 2 razy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() mi magia uratowala tylek wieeele razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Huh,co za pytanie.Magia,tak jak wszystkim ratowała mi życie wieeele razy,kiedy to rzucałem vite/uhałem się na red HP oczywiście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() glupi temat ... mi magia ratuje zycie niemal codziennie (UH, exura vita) ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
![]() |
![]() Ehhh...
Mój błąd nie napisałem o co mi dokładnie chodzi. Chodzi mi o wykorzystanie raczej runków ofensywnych w ciężkich sytuacjach bez innego wyjścia. Sprecyzowałem pytanie więc czekam na odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() a mi magia jednoczesnie prawie odebrala i URATOWALA zycie raz-ide se z kolega do ab a tu doskoczyl gosc i ciula tego mojego kolege to ja w niego z hmma daje na niego look...O QRWA 27 KNIGHT(ja 12 sorc) no to daje dyla on mi wali ja rycze HELP PK!!! mam 1 hp szybko exura on znowu mi wali mam 15 hp aaa nie moge wejsc do dp rycze PK PK!!! a on 'ok ok' i sie odczepil...Gdyby nie ta exura to bym byl dead... A gdyby nie ten hmm to nic by sie nie stalo:>
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() To ja chyba dodam jak to slimów tak sie naroiło, że nie miały już miejsca by sie tworzyć. Było kilka matek, ale nie miałem pojęcia które to. W tedy wlasnie stworzyłem 3 runy gfb i je wszystkie wymiotlem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Mi magia często ratuje życie... ale najbardziej widowiskowe było jak na PoHmnie zlagowało i otoczyło mnie 5 GSów DS i stada ps... jedno małe UE i uciekłem przez dziure po DSie.
|
![]() |
![]() |