|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
|
![]() Mysle , ze powinniscie dodac 1 ale bardzo wazny dzial na forum. Mi na przyklad bardzo go brakuje. Mowa tutaj o dziale "Questy". Widze , ze nie ma go , a na 100% powiem , ze elegancko by podpasowal tym bardziej zaawansowanym gracza. Nie chodzi mi o lvl w grze , lecz o czas i rozkminki na temat questow.
Pozdrawiam, Jafo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Witam,
Ten temat był wiele razy poruszany i takowy dział (w formie pozwalającej na uzyskanie wszystkich informacji) nie pojawi się nigdy. A to z tej prostej przyczyny, że podawanie gotowych rozwiązań jest niezgodne z tibia rules, których tu przestrzegamy... Apropos questów, to bedzie pewna niespodzianka, ale o tym na razie ciii... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jaka niespodzianka? Jaka? No chyba mi możesz powiedzieć! Mów mi tu zaraz jaka niespodzianka... Nikomu nie powiem! Naprawdę! Można mi ufać! Tylko powiedz mi jaka to będzie niespodzianka! Czy ma to związek ze strzelaniną w USA?
![]() |
#4 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Dział questy na takich zasadach IMO jest nie potrzebny... Wystarczy Inne [najwyżej dopisać tam, żeby rozmawiać szeptem o questach].