|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Kolejny temat z seri:
elo ziomy ja kcem zrobic strone o tibiiiiia bo to fajno gra jest ino ze mam kurde problema bo wiecie leniwy jestem i potrzebuje zeby ktos dal mi serwer bo samemu mi sie nie chce szukac nich ktos inny mi napisze artykuly i teksty na strone grafiki i opisy rzeczy sobie zakosimy z innej strony o tibiiii no i jeszcze ktos musi to ogolnie napisac w jakism hltmie czy tam hph a ja sobie bendem adminem i bede wszystkich banowal jak cos o mnie glupiego napisza... (wszelkie bledy sa celowe.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() A dopiero MatKus pisał o lenistwie forumowiczów :/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
- Naucz sie chlopcze czytac (przedszkole plx) "kcem" lol , a tak wogole strona jest zrobiona cala grafika , skrypty , etc.. jest pare dzialów i nie jestem leniwy poprostu chcialem o pomoc ( artykuły itp... ) i zebys wiedzial ze "bendem" adminem -.- btw. postawie strone na interi nie ? gdzie bedzie sie wszystko ladowac 30 minut. i 30 poup`ów wyskoczy @Gonzo ok. 30 mb , php bez reklam najlepiej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cześć jestem jadzia ale nie mam PANTOFELKÓFFFFFFFFF!!! Dziękuję dla yntelygynta on to zrozumie. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Omg tylko jeździc po ludziach umiecie ? -.- , poprostu moze ktos napisal artykuł i chcial by zeby sie znalazl na mojej stronie , to cos zlego ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ty już 3 złamałes ^.-
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC KONIEC Z BLUZGANIEM wiec ktos jest chetny do pomocy ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Pozatym tobie przydalaby sie lekcja ortografii i interpunkcji. A jesli z darmowych hostow znasz tylko interie to gratuluje obeznania. Polecam popatrzenie na google, napewno bys cos znalazl. Cytuj:
Po twoich postach widze dlaczego sam nie napiszesz, pisanie na odpowiedim poziomie to problem dla ciebie, ludzie nie beda sie specjalnie znizac do twojego poziomu, zeby zrozumiec co ty im chcesz przekazac. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 13-03-2005 o 19:42. |
||
![]() |
![]() |