|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() Nie wiem czy dobrze robie zakładając nowy temat i mówiąc (pisząc) to wszystko, bo zapewne niektórzy by powiedzieli: "A co mnie to obchodzi?", ale co mi tam do odważnych świat należy.
Był piękny rok 2003 (dla mnie był z***any) kilka osób grało w tibie z mojej szkółki (dosłownie kilka). Wszyscy mówili, że to jest gówno a nie gra. Był piękny rok 2004 (dla mnie był jeszcze bardziej z***any) tibia pochłoneła coraz więcej ludzi, noi już można było powiedzieć, że gra w nią kilkadziesiąt osób (w tym ja) Nastał rok 2005 i tu wszystko się zaczeło. Okazało się, że 97% (według badań szkolnych) chłopaków (tylko ci co mają neta, a jest ich naprawde bardzo dużo) z gimnazjum grają w tibie. Wtedy tibia opanowała całą szkołę. Na każdym (dosłownie) kroku gdzie jacyś panowie gadali to była tibia i tylko tibia. Już nawet wychowawcy zaczeli pier.dolić na zebraniach, rodzicom, że to przez tibie same 1,2 i 3. Przez to kilka osób miało zakaz gry w tibie ![]() Ale wciąż wiele osób grało w tibie i wtedy te pierdo.lone psycholożki z naszej szkoły zrobiły jakąs ankiete czy cuś i było tam wiele pytań. Między innymi takie: - Czy grasz w gry typu online, np. TIBIA (tibia z drukowanych i pogrubione) - Czy denerwujesz się ze złego przebiegu zdarzeń w grze online. - Czy używasz wólgaryzmów w tej grze. - Czy przez złe wydarzenia w grze (tibia) zdarzyło ci się kogoś zbić/obrazić I wiele innych takich głupich pytań. Po co ta ankieta? Dorośli uważają, że tibia to bardz zły nałóg (nasza katechetka by powiedziała, że to szatan. Pamiętam pokemony w podstawówce. Sztan, wyrzuć to (lol)) No to tyle. Ankietka była anonimowa, no a ja się trochę zgadzam, że naprawdę im dłużej tibia istnieje tym z roku na rok coraz więcej ludzi w nią gra. Ostatnio mój kumpel (straszny tibiarz, a rok temu mówił, że tylko h.uje grają w tibie) grał w tibie NON stop (jadł przy tibii, tylko przerwy na kibel) 20 godzin... Sami to wszystko oceńcie, a jak was to nie interesuje to... idźcie zjeść JAPKO
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Heh, ostatni0 przez rok powstało okolo 300 000 postaci :S
Tibia się rozrasta w szybkim tępie. Tak, grając w nią można obrażac innych, dostawać niższe stopnie itd. itp. Ta ankieta w Twojej budzie ma na celu uświadomienie nauczycielom i wychowawcą co uczniowie sądzą o tej grze, może wprowadzą oni jakieś ograniczenie <lol> :S Bardzo tępa sprawa ... :/
"Ask a silly question and you get a silly answer." <-- this treats to forum Ostatnio edytowany przez Ostry92 - 14-03-2005 o 15:35. Powód: -.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ankieta ?? rotfl'n'lol
![]() U mnie w budzie to może ~15 osób gra, ale lvl'e 30+ maja tylko 3 osoby ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() nie no to muszo odrazu jakos ankiete dawać (może sami grajo i chco wiedzć jakie lvl majo inni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() U mnie w gimnazjum... śmiali się ze mnie. Nie, że mnie nie lubili, tylko śmiali się że gram w takie "g****", "4-bitowe świerwo", "coś z lat 80" etc. No, i co... już kilka osób nawróciłem... NAWRACAJMY! Musimy poszeżać naszą wiarę!
![]() No, ale na serio, to żeczywiście w tej twojej szkole jakoś sie nauczyciele uwzięli ![]() U mnie kiedyś jak gadaliśmy na zastępstwie z kumplami (nawróconymi) o tibii to gościówka: "To jakiś nowy pokemon?" ROTFL
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Jedno jest pewne: duzo tych ocen (1, 2, 3) jest przez tibię
![]() ![]() ![]() nvm.... Pozdro Shinjix
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Hehe.....ten problem nie jest obecny tylko u was......i wiesz, mozesz sie smiac ale problem jest powazny.....znam kolesi co nie pojawili sie w szkole od wrzesnia, tylko dlatego, ze caly czas na*******aja w tibie na caffee.....wiesz u nas w szkole juz sie o to bija itd....po prostu kwestia psychiki.....niektorzy sie uzalezniaja na maxa, inni moga grac, ale moga tez nie grac (naleze do tych drugich, gram dla rozrywki, nie placze jak padne >>rotfl'n'lol<<) ale lekka przesada jest to, ze psy chodza po kafejkach i sprawdzaja kto powinien akurat byc w szkole... tak samo przesada jest to, ze u nas za wlaczenie tibii na informatyce (pomimo czasu wolnego) i nawet za wlaczenie tego tutaj forum dostaje sie ocene ndst -.- ... nic, po prostu no comment....
jednym slowem zeby grac w tibie trzeba miec silna psyche i duzo intelektu ;] a jesli zostales zarazony tym virusem --> jedyne lekarstwo: girlfriend ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() W moim miescie ta gra praktycznie zaczeła sie od jednej osoby(mozna powiedziec ze kolo sie wdarl do miasta i rozsadzil nas od srodka<rotfl>).
Teraz gra praktycznie kazdy kto ma neta. A co do tej ankiety to lol, lol i jeszcze raz lol. JA kiedys tez bylem takim nOObem co wysmiewal kumpli ze graja w ten ,,badziew". ![]() Cytuj:
3 punkty do bana na forum wiec staram sie nie klnac ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord KATuxo - 14-03-2005 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Mi juz tibia w sumie wisi, nie chce mi sie grac;] moze juz z tego wyroslem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() jak ktoś ma własny rozum i wyrusł z przedszkola i pojmuje to że nauka nie jest po to aby nas męczyć przez 15 lat jakimiś głupotami, pojmie tą elementarną prawde że szkoła jest po to aby nam cos do głów powkladali, i żebyście nie dali sie wodzic za nosy jakimś gburą. tak tak uczymy sie po to żeby mieć jakieś pojęcie o swiecie o mechanizmach nim żadzącyc, zeby mieć jakiś pojecie o świecie, bo inaczej to bedzie jak w jakimś nie przymierzając mozambiku wyjdzie do was koleś powie że Ziemia jest płaska i wy mu uwieżycie, potem powie że ci z plemiania uh-ah są wysłanikami szatana i nalezy ich zgładzić bo mają kręcone włosy i wy gląby to zrobicie bo nie bedziecie mieli własnego rozumu zeby sie zastanowić czy to co ten gośc mowił jest słuszne,
(ale sie rozpisałem) chodzi mi o to że nauka nie jest zła a jak ktoś ma rozum to sam potrafi ograniczyć tibie |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jestem kujonem i choc lubie grać w Tibie, to nie potrafię iść do szkoły nie odrabiając lekcji i bez nauczenia sie na kartkówki (w ostateczności ze ściągą i jedną wolną przerwą na spisanie zadania
![]() Za to mój kumpel przez Tibie dostał pałe na koniec z gegry... ![]() To zależy od charakteru. Ale nawet ja mam chwile słabości że musze grać. Ale mnie ratuje to że mam jeszcze 2 uzależnienia ;P . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
![]() |
![]() He he, już ja bym im nawypisywał w ankiecie ;]
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() nah jade w szkole na 4 i 5 (czasem sie zdazy 3) a w tibie gram z 6-7h na dzien-zalezy ile mam sprawdzianow....wiec jak sie chce to sie potrafi pogodzic i to i to..
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ankieta poprostu wymiata
![]() a co to tego ze laska moze wyleczyc z tibi ![]() ![]() co prawda obrywa mi sie za to jak jej z bratem gadam ;D o tej grze ale coż ;DD moze kiedys mi przejdzie ;] |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Imię: Light Evan
Gildia: none :/
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 67/67
|
![]() EJ ****aA WAS POpiierdoliloILO ILE MOZNA PRZY GREZ PRZESIEDZIEC MAX 3-4 GODZ ****aa 20 TO TROCHE PRZEGIECIE
kiedy ten gos chodiz do szkoly dorzucam sie do posta nawracajcie ludzi mowcie ze tibie jest po***aana i wogle u nas cale podworko sie o ta ***aną gre kloci ***j mozeciem nie banowac kasowac tematy a ja itak mowie to jest uzaleznienie moj kumpel do mnie z tekstem (ma srednia 3,30)i mowi ze jak ja nie siedze dlugo przy kompie (a moge) to jestem ciota itd (na koniec 6 klasy mialem 5,30) kto jest ciota ??
http://www.losux.pl/ Ostatnio edytowany przez Jacoo - 21-03-2005 o 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Imię: Light Evan
Gildia: none :/
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 67/67
|
![]() Cytuj:
EJ JESTES CHYBA PIERWSZA OSOBA W TYM TEMACIE KTORA NIE WYSLAWAI TIBII NAD WSZYSTKO GZ badzcie normalnie i nauczcie sie rozmawaic o roznych rzeczach a nie tylko o tibii (cytuje rozmowe na moim podwórku :czaisz bylismy na gs ubilismy 5 i padlem czaisz ipotem gadka ja bylem na dl i nonstop to samo) p.s daj mi swoj numer gg
http://www.losux.pl/ Ostatnio edytowany przez Jacoo - 21-03-2005 o 10:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() buahahahahahahaha... ankieta! chciałbym taką. Napisał bym "gram w tibię i się tego nie wstydzę"
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nalezy traktowac Tibie zbyt powaznie, gralem 2 lata... przez pewien czas sie liczyla tylko tibia, jednak teraz wole rl life, nie wolno zmarnowac zycia przez Tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja umiem pogodzić i to i to w szkole same 5,4,3 mimo że gram dość długo ale mam bardzo dobrą pamięć nie dawno miałem spr. z biologii przed sprawdzianem 0 nauki tylko grałem i zgadnijcie co dostałem nie nie 1 czy 2 ale 4 sam się zdziwiłem więc ja p[raktycznie uczyć sie nie musze chociaż nauczyciele wciąż mówią że gdybym przysiadł do nauki godzine dziennie lub co to miałbym same 5,6 ale ja wszystko pogadzam dla mnie tibia to rozrywka
narazie dziewczyny nie mam więc cały czas mam wolny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() kiedys ktos takie madre slowa napisal : "w tibi nic sie nie zmienia , jedynie oceny w szkole"
![]() |
![]() |
![]() |