|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
![]() |
![]() Hey mam wielka prosbe wiem ze byly tego typu tematy ale nic mi sie nie udalo z nich wywnioskowac.... Chodzi mi aby sie dostac do Blue Djinna sprzedajacego i kupujacego duzo itemow.... A po pierwsze nie wiem jak dostac sie do fortecy.... nie chodzi mi o quest a wiec zeby nie bylo ze to QS.... Prosze o szybkie informacje dotyczace Blue Djinn Tower.... Jak sie do niej dostac reszty nie potrzebuje !! Bede bardzo wdzieczny a jak ktos z Lucery to jestem w stanie zaplacic....
Mistrzulek Elite Knight 45lv Lucera! PLEASE !! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() To samo jest z tym typem co wygląda jak faraon w ANK. Też sprzedaje itemy, a żeby się tam dostać trzeba wykonać trudnego questa, a więc pewnie z Djinem to samo. Trudny Quest.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Trudny ale chcialbym zauwazyc iz quest ten to nie jest zwykla rozpierducha z efreetami i dzinami jest tam tez kilka misji takich jak np w postmanie.