|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Świnoujscie
![]() |
![]() Wiec Filmik Jest O Dragu Którego Zabijam Ja 11 pallek
![]() ![]() o to link:http://rapidshare.de/files/873742/drag.rec.html Milego Ogladania ![]() Cya in tibia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() omg w/g mnie to nie bedzie zbyt ciekawe z blokerem zadna sztuka zabic draga
weiesz ? 8 levelek zabije ci demona (oprucz knigta i z blokerem ![]() sam widzialem filmik jak 11 levelek pallek zabija dragga ale nie z blokerem tylko solo ^^ mawet mi sie nieche sciagac tego filma narq |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Świnoujscie
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() No Coment.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() ja podziekuje =] za duzo juz czasu w zyciu stracilem =]
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
poszukaj tematu "13 lvl soluje draga" to mój filmik i ja walczyłęm solo a nie z blokerem ps. tez nie ściągam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cytuj:
8lev zabije Ci demona? grubo masz i pomyslec ze z tego samego miasta co ja jestes ... no commend co bym mial za skille a lvl daje 1/3 wiecej z ataku wiec musial by robic tak dlugo skille ze... szybciej by tibia padla ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Zwaz na to ze napisalem "z blokerem" co to za problem 8 levelek sorc bierze pare bp sd bloker jak sie domyslasz blokuje a sorc tylko sd wali i co to za problem zeby 8 levelk zabij demona ? z blokerem oczywiscie ina drugi raz dokladniej czytaj posta
![]() I teraz udowodnie ci ze jest to mozliwe sorc 8 lev z 20 m lev najwiekszego hita z sd wali 114 wezmy srednia 100 hita wali.Demon ma 9200 hp zeby go zabic musialby zuzyc okolo 5 bp sd powiedz czy to takie trudne do zrozumienia ? i ty jestes jeszcze z tego samego miasta co ja OMG Ostatnio edytowany przez kamil 12 - 17-03-2005 o 17:31. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() i sorka ze dwa posty pod rzad |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
![]() |
![]() OMG gdyby 8lvl sorc z liczmy 40magicznym poszedl na demona i z 4 blokerami po 160lvl~ i by mial bardoz duzo bp of sd to by go ubil gdyby blokerzy umieli dobrze bloczyc , wszystko jest mozliwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Wystarczy jeden bloker który jest doswiadczony a sorc z 8 lev musi miec tylko sporo bp sd ale "Maniek" niemoze tego zrozumiec albo czyta posta co drugie slowo
I pomyslec ze jestes z tego samego miasta co ja Ostatnio edytowany przez kamil 12 - 17-03-2005 o 17:25. |
![]() |