|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Po nieudanym huncie na necro (0 lootu
![]() ![]() ![]() Po krótkim namyśle załadowałem 4 plecaki mana fluidów, gdyż zadawał bym ciosy czarem exori ![]() ![]() ![]() Po piętnastu minutach błądzenia po gęstym lesie spotkałem 3 huntery ![]() ![]() ![]() Gdy już byłem w środku spotkałem cyclopy, solidery i guardy ![]() ![]() Gdy schodziłem po kolejnyh piętrach nagle spotkałem dość mocnego potwora którym okazał się fire elemental ![]() ![]() Nagle akcja zmieniła się diametralnie. Zauważyłem na swojej drodze naraz 2 fire elementale. Po krótkim namyśle zrezygnowałem i zaczełem uciekać do wyjścia. Kilka razy miałem nawet czerwone hp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy ktoś zna jakąś inną drogę prowadzącą do behemothów? :O Proszę o komenty!! ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() widac ze grasz odniedawna premiume co nie ?? zastanow sie pierw czy wogule polorzysz takiego beho jak ty sie wyladowujesz na dwuch fe.
Jak zejdziesz na dol to praktycznie obtaczja ciebie behemoty, zalezy od respa
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ciekaw jestem czy wytrzymasz 15 sekund na tych behemotach
![]() ![]() radze nabij jeszcze kinka(naście) lvl i popraw troche skille ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() To była raczej samobójcza wyprawa
![]() Na beho koniecznie potrzebny jest lepszy lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Czy wy nie widzicie że koleś sobie jaja z was robi ?? Zobaczcie jego poprzedni temat tez był podobny i spójżcie na date dołączenia ....
@Topic: Zdjęcia kicha! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Nie ma szans aby taki knighcil 27lv pokonal behe solo
![]() ![]() ![]() Wedlug mnie potrzeba dobrego knighta blokera , przynajmniej z 5 palkow do strzelania i 3 sorcow lub drutow do uhania... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Haha, 27 lvl knight solować Behemoty. LOL? Jak ja oglądałem film z behe hunt z Cachero w roli głównej to ich bloker lvl bodajże 125 albo coś koło tego z najlepszym eq (e-plate, g-legs, demon-h, mms, SoV) ze skilami 85/84 dostawał na full def po 300 DMG nawet od rzucanych kamieni przez Behe. Ty byś padł po jednym strzale.
![]()
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 15-03-2005 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() O ****a!!!!!!! JAKI NOOB!!
Behe cie hitem zmiecie ****u i sie podnieciles ze zabiles FE co? idz lepiej dragi bic big nubie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: POLSKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Starry Heaven
Świat: Antica
Poziom: 214
Skille: 250/250
Poziom mag.: 15
|
![]() A wegdlug mnie to dal bys rade. Hociarz mógl bys nabc kilka lvlków np.30 z takim levelem to na luuzie dasz rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
Sry, ale nieliczni najci soluja behe i to przewaznie z exori je tluka... Ja pie***le... behe jest kolo demona, to chyba o czyms swiadczy ;/ Po1: behe w teamie sie hunci a nie solo LOLLLL Po2: Jeden hit i jestes ded, juz nie wspomne o kombie -.-' Po3: Po co qpujesz pacca, jak gowno wiesz o tibi :O?
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Omg ludzie po 1 jakim cudem na 27 lv rycem chcesz wejsc na behemoty jak bramka jest 35 lv ?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() kurza melodia facet ty zlodziej jestes, mam bana za pkt. za przeklinanie na takich jak ty i wlasnie przez ten post zalozylem nowe konto. Zdjecia te naleza do "Zeus Roz*******acz" znalazles je w jego albumie i sie podniecasz zdjecia te wykonywal on na wyzszym lvl, TO NIE JEST TWOJA POSTAC/ przestan zakladac durne posty w ktorych nawet nie umiesz zamiescic swoich zdjec i kradniesz je innym, a tak poza tym to super masz solo monstra jak na ten lvl/skille buhahahahha.
@edit: a kto nie wierzy: tibia.xx.pl czy tam tibia.org.pl jedno i to samo > zdjecia > hunt > "zdjecia od Zeusa" Ostatnio edytowany przez mateusz_15 - 17-03-2005 o 16:06. Powód: wkurzam sie:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() O moj Boże !!!! ****a jaki noob
Behomot cie roz*******i !!!! Debilu !!!! Fe cie by zbily czeresniaku ze wsi !!! Najlepiej wes sie zabij !!!! bo jestes gówno wart!!! Bukiecie ty i beho wes mnie nie rozsmieszaj Noobie pownienem cie zabic !!!! LOL !!!!!!!! ![]() Nisogaf tu był !!!! Elite knight Lv:49 Skills : 79/76 Best solo : Dragon Best block : Hero !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC: Jeżeli to nie sąfaktycznie twoje zdjęcia to po co je wklejasz??!! |
|
![]() |