|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Mam mały problem. Otóż w ANK zauważyłem w sklepiku jakimś gdzie NPC to ghoul, na półce leży pharao sword i jakiś axe. Nie widziałem go nigdy, a w toporach na http://www.tibia.pl/ nie widze tego axe'a. Czy ktoś może powiedzieć co to za axe jest? Poniżej umieszczam linka ze SS'em tego przedmiotu. Na zdjęciu ja też się znajduję.
![]() kliknij tu,aby zobaczyć P.S. Na zdjęciu jest też Scarab Shield.
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 15-03-2005 o 09:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ludzie wyciągali tego axe'a z tibia.spr (chyba), więc już go widziałem. Bardzo możliwe, że zdobyć go można z podobnych źródeł jak Hammer of Wrath.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() A mniej więcej nazwa i statystyki tej broni znane?
EDIT: Specjalnie na tych itemach CipSoft położył kości, żeby nie można było zlookować co to za itemki. ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na moje to podpucha...
Będziedostępny w przyszłości np. z faraonów. Druga możliwość to to, że to jakieś gówno jak np. scarab shield. |
![]() |
![]() |