|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jest se taka internetowa strategia King of Chaos. Dostaje się tam żołnierzy za kliki. Codzienni trzeba wejść i kliknąć
![]() Przykład: http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=858usq5n wejdź i kliknij w liczbę jaka jest napisana (jak Ten to w 10, jak Two to w 2 itd.). Jeśli ci się spodoba zarejestruj się, a potem spamuj kolegów, żeby ci klikali. Ja mam bardzo małą armię, więc może uda mi się ją powiększyć ![]() ![]() RE DOWN: Dałem przykład ![]()
|
![]() |
#2 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Heh ,a znacie taka gre Utopia. Ja w nia troche gralem (dosyc podobna do Red Dragona) gra jest darmowa (oczywiscie, tak jak w Tibii, mozna miec platne konto), ale wchodzenie na rozne strony serwisu (np. wyslanie kartki pocztowej) dostaje sie rozne nagrody typu wiecej ziemi, kase w grze, niezle pomyslane, tak zarabiac
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() A robi sie w tej grze coś poza klikaniem, można walczyć albo coś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak będziesz mieć dużo ludków to atakujesz innych. A klikać możesz tylko raz dziennie, ale możesz prosić innych żeby klikali. Co jakiś czas jest nowa tura i dostaje się kilka tur ataku. Możesz atakować kogo chcesz, ale najlepiej takich co mają więcej kasy niż ty, a mniej ludzi. Wtedy wygrasz a oni stracą. Żołnierzy można szkolić na szpiegów, atakujących i broniących. Ciebie też może ktoś atakować więc trzeba uważać (staraj się wydawać pieniądze na bieżąco, jak masz za dużo to ktoś może odebrać, ale musisz też zbierać na droższe rzeczy). Musisz też kupować twojej armi broń, hełmy, tarcze i tak dalej. Są 4 rasy: elfowie, ludzie, krasnoludowie i orkowie, musisz wybrać jedną z nich.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jako rase wybraż?
jak sie zarejestrować?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rejestracja - wejdź na www.kingsofchaos.com i kiknij Join The War. Jako rasę proponuję orki - mają +25% do ataku.