|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() Dostajecie od jakiegos czasu od nieznajomego jakiegos wiadomosc np o nowej stronie tibi?
18:34 Nouvelle Azura: New TibiaSuite2 has been released at [www.tprogramming.com] I najlepsze jest to ze to jest wysylane jakos automatycznie ... bo wszyscy moi kumple to dostaja .... Jak oni to robia :| i napewno nie jedna osoba tam weszla ... i postac stracila ? :| co wy o tym sadzicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja myśle, że ludzie którzy wchodzą na każdą stronę, jakiej adres zobaczą powinni się zastanowić. "Hackierzy" <czytaj Hackierzy" byli, są i będą.
Nie wysyłają automatycznie, tylko dają Msg do każdego kogo zobaczą i kopujują ze schowka wcześnej przygotowaną wiadomość. Niezbyt tródne
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() Cytuj:
Jeszcze lepiej kolega dostal niemal 10 sekund po mnie to wiadomosc .. Nawet jesli by ktos z tibia com pokolei kopiowal nie ma szans zeby tak szybko on to dostal :/ Ja mam nick na L a on W ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Last Silva, a przypadkiem nie pytalas sie mnie kiedys co to oznacza? Bo pytal sie mnie ktos o podobnym nicku.. a ja tez jestem na Azurze
![]() @Topic: Nie wchodzcie na linki podawane w Tibii.. nigdy.. chyba, ze to od najlepszego kumpla ![]() |
![]() |
![]() |