|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja ich nie zabijam, ale nieraz widziałem jak bestialsko je rżnięto
![]() Ja się lubie bawić z convince ![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Zauważyliście że jak napotkacie psa to on za wami idzie? Mnie to czasami wkurza, wtedy go zabijam. A czasami robię sobie z tego jaja i ide z nim pod depo i mówie że to mój "najlepszy przyjaciel" i że jestem ślepy i prowadzi mnie do depo <omg>.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Jest taki sklep u podnóża góry cyklopów , okolice Thais ...
Jest tam sprzedawca i jego wierny piesek . I ten to zwierzaczek zawsze mnie wnerwiał. Ilekroć wchodziłem do sklepu , psiak leciał do mnie i mnie blokował. Ponieważ uznałem to za czystą złośliwość i wrodzoną głupotę futrzaka, leczyłem go z tej jego przypadłości jak umiałem ... he , he Czyli masz ci tu piesku fire axem po pysku ![]() Ale teraz czytając ten temat , nasunęła mi się prosta odpowiedz tłumacząca kundelka ... Otóż sierściuch po prostu mnie witał i łasił się do mnie ![]() A ja zamiast pogłaskać i przytulić to go od razu fire axem przez łeb ... Obiecuję poprawę ... he he |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ja zabijam jak blokuja a raz nawet widzialem jak gosciu 6lvl sorc chcial zabic psa a taki gosciu uhal psa OMG
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja kiedyś byłem wqrzony to zakatowałem psa pięściami... <evul> Ale psa zabiłem tylko raz i to już się więcej nie powtórzy (śniło mi się to po nocach ;P)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja tam nie bije tych biednych psiacków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Hej a jak obieracie ziemniakii??
Ja obieram ruchem 360 stopni według wskazówek zegara zgodnie z ruchem obrotowym księżyców jowisza -_- co to za głupi temat?? |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() te pitbule trzeba zabijać!
![]() ![]()