![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No więc w tym temacie chciałbym aby każdy umieszczał tutaj swoje itemy na sell lub te które chciałby kupić
Zacznijmy odemnie ![]() SPRZEDAM Więc na sprzedasz mam wszelkiej maści Szpony + ( INT, DEX, STR, HP ) Ponadto : Hidding Robe 40 Def +2 INT Plume Cloak 40 Def + 2 STR Mam także troche pierścieni amuletów i kamyczków KUPIE Itemy które dają do DMG !! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() @up fadix powiedz ile ma być tego dmg? ja ci to gówno zlootuje;/ noś se narazie int/dex+ i żebym nie widział jak sprzedajesz itemy co ci dałem bo zatłuke!! powiedz ile ma byc tego dmg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() z 3 ale moze 2 tez wezme
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Coorva!
LUDZIE PISZCIE W TEMACIE DO DARKEDEN PRZEZNACZONYM! Jak tak dalej pójdzie do dział RPG będzie wyglądał tak: - SPRZEDAM itemki DE slayer plz - Gdzie ekspic??hlep - DEDEDE piszcie tu - Speedhack do DE! Wchodzcie szybko! - Pytanko odnosnie Darkeden - Taka gra o wampirach...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Weź ty sie zastanów ten temat ma ~25 stron jak któs będzie chciał się dowiedzieć jednej najprostszej rzeczy o DE to czy musi wertować cały temat??
A może to będzie na ostatniej strone ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() W takim razie wejdź na forum polskie o darkeden tam jest dział "Trade", Berburio ci adres poda...Bo to jest dział ogólnie RPG, a nie dział "Darkeden"...
A tak przy okazji to w temacie Darkeden były oferty, były. I się złego nic nie stało ;p I tak tam tylko kilka osób teraz wchodzi + nieliczni nowi
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ty no wiesz ale na tym forum to jest tyle wiary co na rynku a Antarktydzie -.^
I zaloze sie ze jak tam walne posta to sie nawet nikt niezczai że ktoś oferte dał ![]() |
![]() |