|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na valorii właśnie rozegrałą się rzeź...Palpupa zsummonował 2 fire elementale i zaczął zabijać ludzi... Zginęło ok.7 osób
12:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Genibod. He was killed by a fire elemental. 12:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Astorek Druidek. He was killed by Palpupa. 2:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Daen. He was killed by a fire elemental. 12:22 You see a dead human (Vol:10).You recognize Piterka the miszczu. She was killed by Palpupa. 12:22 You see a dead human (Vol:10).You recognize Piterka the miszczu. She was killed by a fire elemental. Jeszcze na staku lezaly zwloki 2 osób i 2 koło ambasadu Thais w Ab. Aktualnie : 12:29 Palpupa is very far to the west. EDIT: Zanim zaczął pkować miał juz red skulla. Niestety ss'ów nie robiłem bo byłem zajęty uciekaniem do dp i uważaniem zeby mnie nie wypchnięto... ![]() Ile miał postaci na valorii: 1. Aff Sim Valoria 2. Grossman Valoria deleted 3. Palpupa Valoria 4. Rellik Rach Valoria deleted 5. Zorbata Valoria deleted
UWIELBIAM PRZYCISK REPORT BAD POST Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 18-03-2005 o 12:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Jeśli gość zrobił 7 unjustów to w ciągu kilku godzin dostanie bana...
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Kogo to obchodzi?? Normalna akcja znudzonego gracza -.-
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Gość raczej został shackowany, bo gracz na lvl 52 powinien wiedzieć, że 6 unjustów w 1 dzien = ban...
Ew. gość znudził się expowaniem do lvl 52 z FACC (omg, wyobrażacie to sobie?) i zaczął PKować... ale przesadził i dostanie bana (chyba że część z tych graczy, których zabił, miała czachy)...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Rzeź? 7 osób? Rzeź bardziej przybliżona do 70 osób (musialo byc pkowac 10 osob bo kazda może 7). Lepiej jak byś dała jakiegoś ss'a albo coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Sorc bez Pacca to jak bez bp sd na demonach wiec napewno mu sie znudzilo juz expowanie na dragonach z dsami do 50 lvl -.-''
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja gram na valori i tak sobie mysle że miałem fuksa że dizś mnie nie było tam gdzie ten koleś, a tak przy okazji to kiedyś widziałem już lepsze akcje, pod depo w venore, ze schodzów schodzi sorc na 45 lvl i wali z UE co sie wiąże z dednięciem 12 osób mi sie udało UE zatrzymało sie kratke odemnie
|
![]() |
![]() |