|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc!
Czy na forum sa osoby ktore mieszkaja blisko Dąbrowy Górniczej i graja w RPG? Moze jakas sesje zorganizowac? Mam profesjonalnego MG i fajna muzyke i nawet duze pomieszczenie do grania z klimatem... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Ze tak sie wtrace...
Sa jakies reguly RPG (chodzi o Tibie ?) Jezeli tak, to gdzie? :-) ja z qmplami gramy w SCRPG (jakby ktos pytal, czemu do RPG post pisze :-P ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie nie ma zadnych regul... no chyba ze sam sobie jakies przyjmiesz a szkoda ze ich nie ma... lepiej by sie gralo. Co prawda w RPG sa takie profesje jak Zabojca (PK) czy porywacz zwlok (chodzi taki za toboa na roku jak masz malo energi i mowi ci "Die!") no i jest profesja zlodziej... i to dosyc orginalna ;] wszystko to jak jedno wielie RPG ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() A w co gracie, w Warhamca, w Vampira, czy w co? Wilkolak?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Co to tego, to w rasowych RPG, masz specjalme reguly.
przez co gra jest logiczna i uporzadkowana. A w tibie jako RPG on Real zagrac, to bylo by to troszke dziwne. Trzeba by cos pozmieniac. Np. masz maga, palla i druida. jeden chce isc tu, bo tma ma swojego mistrza magii, rycerz chce isc na GS'y, bo musi poexpowac, etc. No poprostu bez rullsow nie da rady :-( (te wszystkie etc,. typu przydzial PD, magia, PZ, eh... duzo tego :-) ) |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ale te wszytkie szczegoliki daja smaczek calej grze RPG nie?
Bez tych drobnych pierdolek nie mialbys poczucia realnosci, a tyo b. wazne ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gramy w Warhamera, Zew ktulu oraz AD&D... mamy MG z 6 letnim doswiadczeniem wiec gra stoi na bardzo wysokim poziomie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Ja gram tylko w Tibię. To jest jedyna gra dla której poświęciłem tyle czasu.
|
![]() |