|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Siema all
Kazda szanująca sie gildia ma swoją stronke ja z moją gildią zrobilismy tez wejdzi i looknij: www.children_of_dragons.blog.onet.pl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Za bardzo ostra szata graficzna, ten czerwień... w ogóle ten smok na środku taki rozciągnięty. News, na łbie draga jest nie do odczytania ;S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() 1.Zaden szanujacy sie webmaster nie uzywa bloga jako strony -.-
2.HALI CHILDREN OF DRAGONS..<gleba> 3."ODWIEDZILO 224 ZIOMOW PO 9 ZOSTAL SLAD" Bardzo ladnie pasuje do smoczka ![]() 4.Ten smok brzydki jak nieszczescie ![]()
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 19-03-2005 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czemu to jest blog. Powinieneś zrobić profesjonalną stronę - przecież macie sonsora, czemu nie zrobicie strony np www.xxxxxx.pl - myślę, że byłoby ładniej. A i jeszcze jedno - zmieńcie tło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() AAAAAA!!!! Moje oczy!!! <wybiega z krzykiem, wracając za 30 minut z wyraźnym ubytkiem na psychice>.
Nie skomentuję aż tak dogłębnie, jak bym chciał, ale tylko przez grzeczność, wobec czytelników na wulgaryzmy wrażliwych... Pokazanie czegoś takiego na forum publicznym powinno się zakończyć nie tylko na lekkiej krytyce, na jaką odważyli się przedmówcy... "Ja z moją gildią zrobiliśmy (...)"... i przyznajesz się, że było was więcej... Boże, miej ich w opiece... Jak świat długi i szeroki nie widziałem jeszcze, coby ktoś domagał się pochwał, pokazując taki shit... Coś takiego ja robiłem jakieś 6-7 lat temu, kiedy stawiałem swoje pierwsze kroki w htmlu (liczyłem wtedy wiosen 10) i przyznaję się, że szczerze wstydziłem się poziomu owych "prac" i ani przez myśl by mi nie przeszło, żeby to chociażby zamieścić gdzieś na serwerze (ech... inne czasy)... całość przypomina mi ćwiczenie prezentowane przez nauczycelkę na lekcji informatyki. Zainwestuj proszę w photoshopa/paint shop pro (ew. ściągnij triala), bo mi łzy z oczy płyną, patrząc na poziom całego dzieła. Dodam jeszcze, że treść stoi na poziomie takim samym co forma. Inna sprawa, że poza zrobieniem laya [część najbardziej relaksujaca i najmniej niewdzięczna - jakaś godzinka lekkiej pracy] nie włożyliście w to ani grama własnego zaangażowania (jakby był tam jeszcze rozwinięty skrypt phpowy, głęboka treść, klimat trzymany przez stronę, może bym darował). ...idę zrobić sobie herbatkę ... może mi przejdzie...
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
ad. "strona": rotfl ;]]] strona na blogu, dobre ;] Pomine milczeniem fakt, ze brzydkie toto, strasznie oczo***ne i w ogole zalatuje zachowaniem 12-latkow ("joł joł elo ziom, pacz jaka kul strona"). Kasuj linka poki malo osob widzialo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Sorka - chodziło mi o sponsora. Nie wiem, ale tak mi się wydaje, bo jak włączyłem stronke, to mi się pokazał baner Renault(chyba dobże napisałem) Wielkie sorry za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootfl ;DDDDDDDDDDD
a ja swoim sajcie mialem banner Eidos, i co, pomyslalbys pewnie ze sponsoruja tego sajta, nie? ;DDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Oczo***ne tlo.
2. Tekstu na glowie smoka wogole nie widac. 3. Blad w linkach. 4. BRZYYYDKIE.. 5. Glupie 6. Niepotrzebne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Odczepcie się od tej fajowej stronki, nieziomalskie niekule!
Żeby zobaczyć tekst, wystarczy go skopiować po linijce do Worda. Zapraszam wszystkich na supa-mega-extra stronkę zrobioną przeze mnie niespełna pół roku temu. www.thenat.blog.onet.pl Yahooo! Z góry dzięki za pozytywne "komętarze". ![]()