|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Chcialem wam pokazac moje ss'ki;]
Wystepujace tam postacii to: Sneldir(ja)-26 knight skill:59/57 Szyszuniaa-22 druid,31 mlvl Vafinek-23 druid,31 mlvl Krzywa Noga-23 knight skill:61/59 wiem ze troszke nudne ale prosze o wyrozumialosc;] bede uzupelnial ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 21-03-2005 o 13:04. Powód: teraz dzialaja zdjecia ;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Knurów
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Super SS'ki troche malo akcji
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() SS'ki z akacja mam tylko z guardów ![]() ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Mało, ale dosyć fajne. Roty albo dwarfy :/ Nie można narzekać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przeszukalem kompa i nowe ss
![]() mam nadzieje ze sie podoba ![]() ciag dalszy nastapi....... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Powiedz jaki swiat, bo inaczej nie uwierze, ze sam zarobiles na demon shielda i c-seta -.-
A jak sam nie zarobiles to no comment... Ps: skille slabe ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
te itemki mam z mojej starej postacii ktora sprzedalem(Mielonka-ten noob ja prawie zrookowal ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to dla lepszej jakosci screenów ![]() PS.jak ktos szuka eqipy na hunty to mgs do mnie;]
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Wodomuvu_Secura - 22-03-2005 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |