![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Siemka
![]() ![]() ![]() ![]() Co daje power ring ? Koledzy mowia ze to daje mane, inni ze hp a ja sama nie wiem , wiec może niech ktoś mi napisze =* Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich :* Kiss Nick :Kate Lublin ![]() Serv:Lunara ![]() Eq:Noble armor, fire sword, guardian shield, knight legs, crown helmet, sandals=) ![]() Jestem :hmm makerem,gfb makerem,pf(poison field makerem) oraz robie explozje i niedlugo sdxD ![]() lvl :14 i prawie 15 ![]() Mlvl:26 VOC:SORCERER ![]() SKIll:sword- 18 ![]() shield:19 ![]() fishing:60 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słyszałaś o takiej stronce jak www.tibia.pl ??
![]() Power ring bodajże zmienia fist fighting o 6 na ileś minut ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dodaje 3 fist fighting przez 30 minut. A na przyszlość wszystkie pierścienie/amulety/broń masz opisane an stronie głownej.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
www.tibia.pl wejdź w ringi i będzię pisało.
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |