|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Dziś poszliśmy na mały huncik na Gs-y.
Skład: Ja - Spayky De'Ether Elite Knight 34 lvl skille 70/68 (Bloker) Nerion De'Ether Royal Paladin 25 lvl skille 70/57 (Bolter) Ronin De'Ether Paladin 20 lvl skille 65/55 (Bolter) Mogg Air Sorcerer 26 lvl mlvl 33 Summony: Nob (po lewej) Bob (po prawej) A oto i zdjecia z tego huntu: Mała wymaina ciosów ![]() Niezłe combo w Gs-a a także wymiana ciosów ![]() Mogg podpieka Gs-a ![]() Nerion powituje Gs-a (PARUWE) i wali fajnego Hita ![]() Niezły hit Gs-a i lamentowanie Mogga nad Bobem ![]() ![]() Bolt Neriona nieźle wbił się w ciało Gs-a ![]() Niezłe SD Mogga ![]() ![]() Dobry hit Neriona ![]() Niezawodny stoper Ronina ![]() ![]() ![]() Kolejne combo w Gs-a ![]() Niezły hit Ronina ![]() Gs na skraju wykonczenia ![]() Niezly hit Neriona ![]() Lootpic ![]() Zabiliśmy 54 Gs-y Hunt Trwał 3h Comment Plz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() bardzo fajne ss prosze o wiecej
P.S JESTEM PIERWSZY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Ale mieliście za***iście ***ny loot, za uhy sie nie zwróciło wogóle ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Hrhr ahh.. te gs'y w dupe mogą zalesc a hity ladne i ladnie w ciebie pakowal
loot sux eq jak na nowy swiat dobry good luck w nastempnych huntach ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
Jak bylem ostatnio na gs hutn, padlo na 3h i 40min 2 p-armory i brass legsy ![]() A poszlo jakies 6bp uh Dlatego koncze na czas nieokreslony hunty i zajme sie tym, co lubie najbardziej - train mode plx ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Przewaznie screeny z takiego typu huntów są nudne, ale te wrecz przeciwnie są spox, i mi sie podobaja <cud>. Nie wiem jakim cudem, ale są fajne.
@MANHIR No każdy ma swoje zdanie, ja bym takiego lootu ni zaliczal to udanych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() Nie będe pisał składu itp bo to napisał spayky wrzuce tylko kilka ss-ków których spayky nie uchwycił
![]() Lamentowanie Ronina ![]() Stoper Ronina: ![]() ![]() ![]() A tu zamawiamy pizze ![]() ![]() Ronin woła Gs-a ![]() ![]() Mój hit na powitanie ![]() Next hit ![]() Mój Najlepszy Bolcik ![]() Bolty Boba i Noba ![]() To by było na tyle (mam więcej ale nie chce powtarzać) Comment Pls ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bardzo ciekawe ss,ki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() 35 Lvl
![]() Ostatnio edytowany przez Spayky De'Ether - 23-03-2005 o 06:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Polska ;-]
![]() |
![]() Niezle ale mieliscie bardzo cienki loot ( szczerze mowionc mozna wycionc ten screen z lootem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() 36 Lvl
![]() 37 Lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Heh, nawet nie wiecie jak miło ujrzeć dobre polskie levele na nowych światach... Gratz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() 38 Lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co moge powiedzieć poza Big Gratz?
![]() |
![]() |
![]() |