|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam,
Mój kumpel ma dwie postacie o takich samych nazwach ale na dwóch różnych serverach(Amera i Calmera)Przy logowaniu na 1-wszym miejscu jest Amera,jest to dodatkowe utrudnienie przy logowaniu, ponieważ trzeba strzałka zjeżdżać na druga postać która jest na Calmerze.Jak chce usunąć postać z Amery to usuwami mi tego z Calmery ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() To masz pecha bo moim zdaniem nie może być dwóch postaci z tym samym nickiem!! A jak niewygodnie przy logowaniu to uzyj MacroMaker!!
A może usuń najpierw jednego chara a potem drugiego, tak zeby miec czyste konto |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Te chary musza sie roznic przynajmniej jedna literka...Wiec nie wciskaj nam kitu...A wogole to jak masz 'WYGODNE' haslo to ci nawet nie przeszkadza zjezdzanie ta strzalka-ja do neidawna mialem 2 chary-glowny na Eternii i drugi na Hibernie zjezdzalem ta strzalka i mi bylo calkiem wygodnie...Dopiero niedawno zmazalem tego z Hiberny bo uznalem ze jak i tak nim nie gram to po co mi
![]()