|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Witam serdecznie. Stworzyłem ten temat, aby użytkownicy zastanowili się co ich avatary i podpisy prezentują albo mają na celu prezentować. Nie chcę, żeby był to kolejny temat do nabijania postów, więc każdy spammer wypowiadający się tutaj dostanie reporta ( i tak pewnie nikt moich nie czyta, piszę ich chyba z osiem dziennie
![]() PS Jeżeli jakiemuś modkowi temat się nie spodoba, to niech zamknie, ale proszę, napisze mi na PW o co dokładnie chodzi i jakich tematów tu nie można zakładać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() avatar - nie prezentuje nic, normalny avatar na forach zachaczających o fantasy.
podpis - po prostu linki, też właściwie nic nie znaczące. RE DOWN DOWN: Pierwszy miał go Majen [chyba już nie odwiedza forum]. Kiedyś zawsze mi się z nim myliłeś przez ten avatar [chociaż Majen go zmienił]. Kiedy się przyzwyczaiłem to zaczęliście mi się mylić ty z ketsokiem ![]()
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 22-03-2005 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ava - coz, jedna z bardziej kultowych postaci gier w ogole. Malo kto nie zna Raymana, ludzika bez raczek ;] IMO zajefajny avatar.
podpis - muzyczny hit lata 2004, normalnie "Dragostea din tei" wysiada |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Shit, ktoś mnie wyprzedził
![]() Hoomik --> Przypomina hitmana ![]()
Oh, through the mist and the madness, we are trying to get message to YOU, Metal Militia! Metal Militia! Metal Militia! ...Growing darkness, taking down I was me but now he's gone... ![]() Ostatnio edytowany przez Brave - 23-03-2005 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Avatar: pierwsyz miał go ketsoki tak brzydki
Podpis: glupia infomracja o postaciach i cytat Ostatnio edytowany przez she_devil - 22-03-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() za***iscie ze trzymacie kolejnosc...
/edit: o w pyte ![]() She: jedna z nielicznych osob ze zdjeciem w avie :< Ostatnio edytowany przez hoomik - 22-03-2005 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() Ja tylko przypominam, ze jest taki temat "oceń czyjś avatar"
@She avatar-ładna buzia jakiejś słodkiej laseczki z jakieś mangi (komedia-romans) ale nie wiem z jakiej. Zapewne dziewczyna właśnie się zawstydziła ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() avatar - Shinjix przypomina mi jakąs postać z mangi japońskiej
podpis - hehe, Metal Militia...
Success is a lousy teacher. It seduces smart people into thinking they can't lose. Bill Gates Ostatnio edytowany przez ostry12 - 23-03-2005 o 07:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS, nie oceniajcie mojego drugi raz, tylko podpis i avek tego pana. Ostatnio edytowany przez mejlun - 22-03-2005 o 21:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Avatar: Przedstawia on postać z rpg, maga trzymającego szklaną kulę.
Podpis: Bluzgi dotyczące twarzy, stosunków (także matki) oraz ojca czytającego. EDIT: Koleś zmienił podpis, teraz cytuje tam (de)Billa Gatesa. Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 23-03-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() avatar
![]() ![]() podpis ![]() ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() avart: Przedstawia godło jednego z najlepszych klubów świata. Z Chealsy przgrali tylko przez nieuwage Coliny. B. fajny avart
podpis: Lubi Adidas, ja wole Nike! Ogólnie, bardzo fajne!!!
Co? Gówno! ![]() Ostatnio edytowany przez fil0nson - 22-03-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() fil0nson
avatar: jakiś murzyński piłkarz podpis: nie wiem jak go skomentować coś o klubach |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() @upup to jest bodajże Anelka (?)
Kolega wyżej: Av: jakiś rpg-owy drut albo mag podpis: info o charze swoje madrości ![]()
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Co? Gówno! ![]() Ostatnio edytowany przez fil0nson - 22-03-2005 o 22:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Avat i Podpis dotyczący piłki nożnej. Na forum o piłce klasyk, na tibijskim troche rzadziej. Dobrze ze nie opis postaci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Dobo...
Avek albo wlasnorecznie robiony(jak tak to gz) lub zassany z jakiejs stronki... Utrzymuje sie w klimatach balwanka ktory byl wczesniej ![]() W podpisie chwali sie tym ze jest liderem MM i tym czego aktualnie slucha(mysli ze jest TRU ![]() Re Wieszok. Jakie pozwolenie ? :>>>> Nie potrzebuje ;p
Jestem fanem sailor moon! Ostatnio edytowany przez Gewof - 22-03-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Gewof:
Avek przedstawiający jakiegoś maga (fan RPGów ?? ![]() Opis reklamuje stronkę ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wieszok:
Avat przedstawiajacy postac chyba z SouthParku (mysle, ze jestes lubisz ten "program") Podpis.. dosyc skomplikowany ^.^ Ale fajny ![]() @Down: Kojarzy Ci sie z zydami? Nawet slusznie.. bo pentagram jest podobny do gwiazdy Dawida ![]() Ostatnio edytowany przez Kajulec - 22-03-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |