![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Pytanie szczegolnie kierowane do palldkow.
1) Jakich broni dystansowych uzywacie najczescie?? 2) Jakich rodzajow strzal?? 3) Czy jest w waszych szeregach ktos kto bierze np 40 sperow i tarcze?? (zdejmujac przy tym eq by zrobic miejsce na spery) 4) Czy ktos moze jeszcze inaczej?? (np slabsze potworki mieczem??)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Siema
Wiec jak gram moim palkiem to uzywam arrows, przede wszystkim , bo sie po 15 robia ![]() ![]() Ale serio to nie pkuje tylko sie mszcze czesto po 3 razy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
|
![]() Gdy mialem nizszy lvl kupowalem bolty by klasc szybciej gsy.teraz tez tylko strzaly.ewentualnie bolty jak ide graczy zabijac
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Bedziesz ze mna palkiem na nowym serwie? Teraz nie bede gral poczekam na tego serwa..
Pally rulezzzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Graczy zabijac :-)
of coz rozumiem PK :-P Moze zrobimy jakies stowazyszenie pallkow :-D zartoje :-( Co do mnie, to walczylem spearami, ale teraz uzywam arrows, bo sa dokladniejsze i wygodniejsze, no chyba, ze ide na cos w stylu huntera, lub wyzej, to wtedy albo Bolty, albo speray + Good Tarcza :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() Ja jak czasami pogrywam palkiem to luk albo na hunty lub lepsze potworki to bolty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
|
![]() Poszukuje gracza ktory zabil kiedys dobrego potworka ze spearow (np gs
![]() Znajduje sie tu taki??
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ja! Ale nie zobaczysz tego bo juz nie gram na danubi i czekam na kogos z kim moge potrenowac na main w ab zgloscie sie do mnie prosze.!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
|
![]() Ahahah ale zartownis. Pewnie zabiles gs'a ze sperow ahahahaha lol
ps: przynajmniej na forum bys nie klamal lol
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() BOLTY W ŁAPE I NA POLOWANIE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Czego używam najczęściej... No najczęściej, to ze strzałami chodzę. A na grubszego zwierza bełty, do treningu (choć rzadko to trenuję :/) speary.
![]() |
#12 |
Buuuuu
|
![]() Ja pierwszym paladynem to lazilem dlugo z mieczem a pozniej z lukiem na cyklopy (wynik 26 level i skille 48/50, sword 42).
Teraz od nowa zalorzylem sobie innego paladyna i caly czas z wloczniami ganiam (z mala przerwa na poziomach 15-17 jak zaczelem bic cyklopy, a nie moglem podniesc dosc wloczni razem z pancerzem), obecnie dorobilem sie 22 poziomu i mam skille 62/52 (nigdy nie trenowalem stojac przez xx godzin w miejscu bo gram na Secura wiec z graczem nie moge trenowac, a potwory za szybko zabijam).
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() No to muszę Ci pogratulować jak z nikim nie trenowałeś... Ja palkiem na 24 levelu miałem 57/39. Też nie trenowałem => nie-trenowanie nie-trenowaniu nierówne
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Ty ja takiego widzialem, ktos mu przywolal ds'a i smok nawalal w niego (dsa) a palek walil ze spearow smoka :/ to fajnie wygladalo ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Głogów
Stan: Na emeryturze
Imię: Kidziak
Profesja: Elite Knight
Gildia: I tak juz nie gram
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: n/a
Poziom mag.: 7
|
![]() HiHo
1)Luk bo sie da strzaly robic a beltow nie bez pacca 2)Poison albo zwykle ![]() 3)To jest chyba glupie ![]() 4)Hehe to napewno glupie jak sie ktos szkoli w dist to poco walic mieczem??? jak ci tak bardzo zal strzal to wes go bij spearami ![]() |
![]() |
![]() |