|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Jak znacie jakieś śmieszne opisy do gg to piszcie je tutaj!
Oto moje: Kup sobie puszkę kleju i odleć w krainę baśni!! A świstak stoi bo mu krzesło (cenzura) ![]() Nie sztuką jest zabić wrone, sztuka to zabić jeża gołą (cenzura)! ----- By Zag Staraj się nie używać wulgarnych słów. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() No to ja dam pare:
Czlowiek bez religii jest jak ryba bez roweru. Laski sa jak pokemony...musisz je miec wszystkie! Jak przypomne sobie jeszcze jakies to dodam. ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oto moje:
Ludzie!!! Nie pijcie wody, ryby się wniej ...(Sam wyciołem)... Kocham szkołe a co kocham to ...(Sam wyciołem)... Jedzmy ...(podam ładniejsze określenie)... kupe!!! 300 miliardów much nie może się mylić. Nawet papier toaletowy wie, że żeby żyć, trzeba się rozwijać. Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę. Z wódką nie wygrasz, ty ją w morde a ona cię na ziemie. Życie to choroba przenoszona drogą płciową. Lubię psy, ale zadługo się gotują. Sen wzmacnia, wódka usypia. Wniosek: Wódka wzmacnia! Miłość jest jak sraczka, przychodzi z nienacka. ]