|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() A więc patrze red skull idzie sobie ulicą ,walnęłem go z sd juz prawie zginął n to drugiego sd nie będe używał walnęłem z explosion (mam zawsze blokowane atakowanie innych) zachaczyłem o jakiegoś przechodnia mam white skulla i zabiłem red skulla,,,,czekam pare sekund i nic nei znika ,1!!!!! dopiero po 15 minutach znikła mi czaha byłem bardzo blisko śmierci ,żebym nie mówił po polsku nikt by mnie nei bloknął i bym miał deda i wszystko suxxx...dlatego dzięki kto tam był,.....czemu tak pogibanie jest że 15 minut skull
[IMG] ![]()
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() zaluje, ze nie zgineles... moze szare komurki zaczelyby nareszcie pracowac...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() poczytaj sobie artykuły na temat czaszek to będziesz wiedział czemu, przecież normalne jest to że 15 minut się czeka jak sie zabije kogoś, pozatym trzeba uważać jak sie wali z xpl...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na moje jestes sknera...
Trzba było go dobić z sd, ja tak dobiłem8 lvl, bo nie miałem hmm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu czaszka nie wylaczy sie dopoki battle nie zginie jak zabijesz kogos to masz battle przez 15 minut a wiec white skull utrzymywal sie przez 15 min
|
![]() |
![]() |